Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

παρακολουθηστε παντα επικαιρο εργο «ειρηνη» αριστοφανη, διασκευασμενη παιδια, παιδικη σκηνη





παρακολουθηστε παντα επικαιρο εργο «ειρηνη» αριστοφανη, διασκευασμενη παιδια, παιδικη σκηνη
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου, για την παρασταση «Ειρηνη» του Αριστοφανη, για 1 ατομο στη παιδικη σκηνη του θεατρου Κατια Δανδουλακη
  • Διαρκεια: 95΄ λεπτα
Η Παιδικη Σκηνη «ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ» θα παρουσιασει φετος για 2ο Χρονο στο θεατρο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ την κωμωδια του Αριστοφανη "ΕΙΡΗΝΗ", σε διασκευη για παιδια και σκηνοθεσια απο... την Τουλα Ζαχαριουδακη . Απο πολυ νωρις, περυσι, επιλεξαμε το εργο του Αριστοφανη "ΕΙΡΗΝΗ", αξιολογωντας τις εξελιξεις που συνταραζουν τη χωρα μας με την οικονομικη κριση τον πολεμο της δικης μας εποχης! Έναν πολεμο εναντιον των πολιτων -διαφορετικο βεβαια- αλλα πολεμο ! Το προβληματα που απορρεουν απο αυτον τον πολεμο αλλαζει τις ζωες μας, αγγιζει ολους μας και τα παιδια δυστυχως δεν ειναι απλοι θεατες ! Ξεκινωντας η φετινη χρονια τα γεγονοτα μας ξεπερασαν . Γεγονοτα ομως που εφεραν κοντα τους απλους ανθρωπους που σε καθε χωρα θελουν να ζουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ . Και δυστυχως η ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφανη, εργο που γραφτηκε πριν 2,500 χρονια, ειναι παντα επικαιρο!!! Ένα ελληνικο εργο που το μεγαλο του μηνυμα ειναι ο τιτλος του: "ΕΙΡΗΝΗ", Η παγκοσμια ΕΙΡΗΝΗ που δοκιμαζεται συνεχως ειναι ο καημος και ο ποθος καθε λευκου ... μαυρου...κιτρινου Ειναι το Βαθυτερο αιτημα του αγροτη Τρυγαιου, αλλα και ολων των Ελληνων, και αυτη τους τη ΛΑΧΤΑΡΑ προσπαθησαμε να μεταφερουμε στην σκηνη. Η παρασταση μας ειναι δοσμενη με τροπο συγχρονο και ευχαριστο διατηρει ομως οπου χρειαζεται το υφος της Αρχαιας Κωμωδιας, πλαισιωνεται με τραγουδια με ελληνικα ακουσματα και χορο. Παιζουν οι ηθοποιοι: Στο ρολο του Τρυγαιου ο Μαρτινος Παντελης και οι Γλυκου Αντιγονη, Παπαλεξιου Νεκταριος , Ζαρικος Φωκιων, Γαριτση Μαιρη & Σταμελου Λενα. Η παρασταση μας εχει σαν στοχο να μεταφερει στα παιδια αλλα και να υπενθυμισει στους μεγαλους ποσο απαραιτητη ειναι νια ολους μας η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ". Με εκτιμηση "ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ"
προσφορα για: Παρακολουθηστε το παντα επικαιρο εργο «Ειρηνη» του Αριστοφανη, διασκευασμενη για παιδια, στη παιδικη σκηνη του θεατρου «Κατια Δανδουλακη»! Εισιτηριο εισοδου για 1 ατομο, μονο 6€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες