Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

παρακολουθηστε σκληρη και ταυτοχρονα τρυφερη παρασταση «to τελος καλοκαιριου» γιωργου





παρακολουθηστε σκληρη και ταυτοχρονα τρυφερη παρασταση «to τελος καλοκαιριου» γιωργου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου για 1 ατομο στην παρασταση «Το τελος του καλοκαιριου» του Γιωργου Ηλιοπουλου, στο θεατρο Χυτηριο
  • Διαρκεια εργου : 90’ λεπτα
Το «Τελος του Καλοκαιριου» ειναι ενα εργο σκληρο, προκλητικο, βιαια ποιητικο, με γλωσσα κοφτερη και σοκαριστικη… και ταυτοχρονα τρυφερη και αληθινη, με κυνικο και αφοπλιστικο χιουμορ. Πραγματευεται την... αναγκη μας να κυνηγησουμε τα ονειρα μας, την αναγκη αγαπης και της αποδοχης καθε ανθρωπου, της φυγης απο την πραγματικοτητα. Ταυτοχρονα αγγιζει το θεμα του ρατσισμου σε ολες του τις μορφες (κοινωνικου, ταξικου, εικονας , φυλης, προελευσης). Καθοριστικος αξονας της παραστασης ειναι η διαπιστωση πως ολοι ειμαστε ικανοι για ολα οταν περασουμε τα ορια των αντοχων μας. Ξεκινωντας τη Δευτερα 03 Δεκεμβριου 2012, η παρασταση του Γιωργου Ηλιοπουλου θα παρουσιαζεται στο θεατρο Χυτηριο, καθε Δευτερα και Τριτη στις 21.00.
προσφορα για: Παρακολουθηστε την σκληρη και ταυτοχρονα τρυφερη παρασταση «To τελος του καλοκαιριου» του Γιωργου Ηλιοπουλου, που πραγματευεται την αναγκη μας να κυνηγησουμε τα ονειρα μας, στο Θεατρο Χυτηριο. Εισιτηριο γενικης εισοδου για 1 ατομο, μονο 5€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες