Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

παρακολουθηστε τις εκδηλωσεις santa claus kingdom, συναυλια stan και αφηγηση παραμυθιου «ο μικρος





παρακολουθηστε τις εκδηλωσεις santa claus kingdom, συναυλια stan και αφηγηση παραμυθιου «ο μικρος
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο εισοδου για 1 ατομο στην παιδικη παρασταση και την συναυλια που θα πραγματοποιηθει στον χωρο του Santa Claus Kingdom την Κυριακη 09/12/2012
  • «Ο Μικρος Τυμπανιστης» της Αγγελικης Πετρη 12:00 π.μ
Αφηγηση παραμυθιου και διαδραστικο παιχνιδι με πρωταγωνιστες τα παιδια. Μια μερα χειμωνιατικη, που το κρυο ηταν πολυ τσουχτερο, ενα μικρο αγορακι καθοταν... στριμωγμενο σε μια γωνια προσπαθωντας να ζεσταθει. Γυρω του πηγαινοερχοταν κοσμος βιαστικος, διαβατες που προσπερνουσαν τον μικρο περπατωντας γρηγορα, χωρις κανεις να τον προσεχει. Κανεις δεν κοιτουσε το μικρο παιδι που χλομο απο την παγωνια φυσουσε τις χουφτες του για να τις ζεστανει. Το αγορακι κρατουσε στα χερακια του ενα μικρο τυμπανο. Του αρεσε πολυ η μουσικη γιατι ζεσταινε την καρδια του.
  • STAN 19:00 μ.μ. 
Καθε του τραγουδι συγκεντρωνει σε χρονο ρεκορ εκατομμυρια views στο you tube. Αναμφισβητητα ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα της νεας γενιας της ελληνικης ποπ μουσικης, ερχεται στη σκηνη του S.C.K. για να τιναξει το κεφι στον αερα!
προσφορα για: Παρακολουθηστε τις εκδηλωσεις του Santa Claus Kingdom, τη συναυλια του Stan και την αφηγηση του παραμυθιου «Ο μικρος τυμπανιστης» με διαδραστικο παιχνιδι και πρωταγωνιστες τα παιδια, θα πραγματοποιηθουν στο χωρο του Χριστουγεννιατικου Θεματικου Παρκου! 2€ εισιτηριο γενικης εισοδου για ενα ατομο, την Κυριακη 09/12/2012!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες