Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

καντε καλυτερο χριστουγεννιατικο και αναμνηστικο δωρο!απο 32€ ενα photo dvd, φωτογραφιες και μουσικη





καντε καλυτερο χριστουγεννιατικο και αναμνηστικο δωρο!απο 32€ ενα photo dvd, φωτογραφιες και μουσικη
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 32€ για ενα photo DVD, με φωτογραφιες και μουσικη της επιλογης σας (εως 30 φωτογραφιες)
  • η
  • 44€ για ενα photo DVD, με φωτογραφιες και μουσικη της επιλογης σας (εως 60 φωτογραφιες)
  • η 
  • 55€ για ενα photo DVD, με φωτογραφιες και μουσικη της επιλογης σας (εως 90 φωτογραφιες)
Όλοι εχουμε περασει μια... ασχημη ημερα που εγινε καλυτερη οταν ειδαμε τις φωτογραφιες αγαπημενων μας προσωπων η καποιου ξεχωριστου μερους για εμας. Οι φωτογραφιες μας συνδεουν με οτι ειναι σημαντικοτερο στη ζωη, τους φιλους, την οικογενεια, τις ξεγνοιαστες στιγμες των διακοπων και των παιδικων μας χρονων. Αυτο ακριβως σκεφτηκαμε στο e-SCAN, οταν αποφασισαμε να δημιουργησουμε το PhotoDVD για να το προσφερετε ως δωρο στα αγαπημενα σας προσωπα η ακομα και στον εαυτο σας.
  • Τι ειναι το τo PhotoDVD;
Ειναι μια ταινια που δημιουργουμε για εσας με ολες τις σημαντικες σας στιγμες, τους αγαπημενους σας ανθρωπους και μερη που εχετε επισκεφτει σε συνδυασμο παντα με τις μελωδιες που εχετε επιλεξει. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Μας στελνετε τις φωτογραφιες σας, εμεις αναλαμβανουμε να τις σκαναρουμε, αποκαταστησουμε στα βασικα τους σημεια και στη συνεχεια αφου τις παντρεψουμε με τις μελωδιες που εχετε επιλεξει δημιουργουμε το PhotoDVD σας. Στο PhotoDVD μπορουμε να προσθεσουμε τιτλους αρχης και τελους της επιλογης σας, οπως ακομα και κειμενο μεταξυ των φωτογραφιων. Το PhotoDVD ειναι πλεον ετοιμο και μπορειτε να το δειτε στο DVD player στο σπιτι η στον υπολογιστη σας. Το PhotoDVD ειναι ενα εξαιρετικο δωρο για τα παιδια, τους γονεις, τους παππουδες, τους φιλους και γενικα για ολα τα αγαπημενα σας προσωπα, καταλληλο για καθε ειδους περισταση οπως γαμους, βαπτισεις γενεθλια, επετειους, συνταξιοδοτησεις κλπ. Η συσκευασια του δωρου ειναι εξαιρετικη και το αποτελεσμα θα δικαιωσει στο 100% την επιλογη σας. Ένα υπεροχο δωρο σε καταπληκτικη τιμη για τα αγαπημενα σας προσωπα.
προσφορα για: Καντε το καλυτερο Χριστουγεννιατικο και αναμνηστικο δωρο!Απο 32€ ενα photo DVD, με φωτογραφιες και μουσικη της επιλογης σας απο το e-SCAN.gr!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες