Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

επισκεφτειτε santa claus kingdom και διασκεδαστε συναυλια των νεβμα & rockless και τους μικρους φιλους





επισκεφτειτε santa claus kingdom και διασκεδαστε συναυλια των νεβμα & rockless και τους μικρους φιλους
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο εισοδου για 1 ατομο στην παιδικη παρασταση και την συναυλια που θα πραγματοποιηθει στον χωρο του Santa Claus Kingdom το Σαββατο 08/12/2012
  • Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΦΑΣΟΛΙΑ (Ώρα:12:00 π.μ)
Η Ομαδα Μαρμελαδα παρουσιαζει τη θεατρικη-διαδραστικη παρασταση “Ο Τζακ και η μαγικη φασολια”, διασκευη του γνωστου ομωνυμου παραμυθιου, 

Προκειται για ενα εργο δρασης και... περιπετειας, με εντονο το κωμικο στοιχειο. Η παρασταση συνδυαζει τη τεχνικη του σωματικου θεατρου με αυτην της αφηγησης. Παραλληλα, η ηχητικη & μουσικη επενδυση πραγματοποιειται απο ζωντανα μουσικα οργανα επι σκηνης. Τα παιδια συμμετεχουν ενεργα κατα τη διαρκεια της παραστασης.
  • ΝΕΒΜΑ & Reckless
Κυριαρχοι στις προτιμησεις του νεανικου κοινου, με ενα σερι απο μεγαλες επιτυχιες ηδη στις αποσκευες τους, οι Νεβμα θα δωσουν εναν διαφορετικο τονο στις συναυλιες του Santa Claus Kingdom. Mαζι τους και ο Reckless.
προσφορα για: Επισκεφτειτε το Santa Claus Kingdom και διασκεδαστε με τη συναυλια των Νεβμα & Rockless και για τους μικρους φιλους την παιδικη παρασταση «Ο Τζακ και η μαγικη φασολια » που θα πραγματοποιηθουν στο χωρο του Χριστουγεννιατικου Θεματικου Παρκου! 2€ εισιτηριο γενικης εισοδου για ενα ατομο, το Σαββατο 08/12/2012!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες