Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

19€ 8 συνεδριες partner yoga , ζησετε μοναδικη εμπειρια επικοινωνιας και συνεργασιας , και δημιουργησετε





19€ 8 συνεδριες partner yoga , ζησετε μοναδικη εμπειρια επικοινωνιας και συνεργασιας , και δημιουργησετε
Partner Yoga Partner yoga ειναι οταν δυο ανθρωποι ασκουνται μαζι σε μια πιο ηπια μορφη της Yoga. Σκοπος του Partner Yoga ειναι να φερει δυο ανθρωπους κοντα μεσω των στασεων (asanas), της επαφης, της αναπνοης και της συνεργασιας. Δημιουργει μια σχεση επικοινωνιας αλλα και εμπιστοσυνης μεταξυ των δυο ατομων. Δεν ειναι μια μορφη ασκησης μονο για ζευγαρια αλλα μπορει να γινει και μεταξυ φιλων, γνωστων ακομα και μητερα με κορη. Μας βοηθαει να... συντονιζομαστε, να χαλαρωνουμε και να συνυπαρχουμε με τον συντροφο μας.
Η συνεργασια στις στασεις ειναι ενας ομορφος τροπος για να εμπιστευτουμε και να επικοινωνησουμε χωρις λογια . Δεδομενου οτι τα ζευγαρια πρεπει να συνεργαστουν, υποστηριζοντας ο ενας τον αλλο, μαθαινουμε να ακουμε οχι μονο το δικο μας σωμα αλλα και το σωμα του αλλου, ετσι καλλιεργουμε την υπομονη και δημιουργειται μια δυνατη σχεση και εμπιστοσυνη. Σκοπος του partner yoga ειναι να μαθουμε να επικοινωνουμε χωρις λογια και το σωμα να εμπιστευεται, να χαλαρωνει, και να αφηνεται. Τα ζευγαρια χρησιμοποιουν την αισθηση της αφης και αφηνονται στο μαγικο ταξιδι του μυαλου.

προσφορα για: 19€ για 8 συνεδριες Partner Yoga , για να ζησετε τη μοναδικη εμπειρια της επικοινωνιας και της συνεργασιας , και να δημιουργησετε μια βαθυτερη σχεση με ενα αλλο προσωπο , απο το Εναλλακτικο Κεντρο Ευεξιας SMG στο Χαλανδρι, αξιας 65€ - εκπτωση 70%.



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες