Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

14,50€ εκτυπωστε τωρα τις αγαπημενες φωτογραφιες μιση τιμη, ψηφιακη εκτυπωση και ποιοτητα kodak και





14,50€ εκτυπωστε τωρα τις αγαπημενες φωτογραφιες μιση τιμη, ψηφιακη εκτυπωση και ποιοτητα kodak και
  • Το κουπονι ισχυει 07/04/2012
  • Η προσφορα ισχυει για εκτυπωση 100 φωτογραφιων 10Χ15cm και για εκτυπωση 1 φωτογραφιας 20Χ30cm σε γυαλιστερο χαρτι η ματ.
  • Η προσφορα ισχυει για παραγγελιες που θα παραδοθουν ετοιμες στο καταστημα, δηλαδη τα αρχεια προς εκτυπωση θα πρεπει να ειναι αποθηκευμενα σε μορφη jpg χωρις συμπιεση και να βρισκονται σε  CD, DVD, USB, STICK η καρτες μνημης.
  • Σε περιπτωση... που βρισκονται μαζι με αλλες φωτογραφιες που δεν προοριζονται για εκτυπωση, τοτε αυτες που προοριζονται για εκτυπωση θα πρεπει να παραδοθουν στο καταστημα συνοδευομενες απο τους κωδικους (ονομα) της καθε φωτογραφιας γραμμενο σε χαρτι, οπως αυτοι φαινονται στην οθονη υπολογιστη και οχι οπως φαινονται στην οθονη της ψηφιακης μηχανης, την οθονη του κινητου τηλεφωνου, η στην οθονη της τηλεορασης. Ξεχωριστα θα πρεπει να δινεται ο κωδικος της φωτογραφιας που θα τυπωθει σε μεγεθος 20Χ30 cm.
  • Στην προσφορα δεν περιλαμβανεται η διαδικασια επιλογης φωτογραφιων εντος του καταστηματος, γι’ αυτο οι παραγγελιες πρεπει να παραδιδονται ετοιμες και σαφης προς αποφυγης εξτρα χρεωσης.
  • Η παραδοση των αρχειων και η παραλαβη των εκτυπωμενων φωτογραφιων θα γινεται στο καταστημα κατα τις ωρες λειτουργιας του.
  • Στην προσφορα δεν περιλαμβανεται επεξεργασια φωτογραφιων (διορθωση κοκκινων ματιων, κροπαρισμα η οποιαδηποτε αλλη επεξεργασια), η οποια αν ζητηθει θα γινει με επιβαρυνση και κατοπιν συνεννοησης.
  • Απαραιτητη η τηλεφωνικη επικοινωνια με το καταστημα μια (1) μερα πριν την παραδοση της παραγγελιας.

προσφορα για: 14,50€ ΜΟΝΟ για να εκτυπωστε τωρα τις αγαπημενες σας φωτογραφιες στη μιση τιμη, σε ψηφιακη εκτυπωση και ποιοτητα Kodak και δωστε τους ζωη και πολυ χρωμα. Σε μεγεθος 10Χ15cm και 20Χ30cm, σε γυαλιστερο χαρτι η ματ, απο το φωτογραφειο Ξανθος Λαδας στο Γαλατσι, Αξιας 29€. Έκπτωση 50%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες