Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

με 10,90€ απολαυστε 3 οποιεσδηποτε μεσαιες πιτσες (25,5εκ) domino’s! δοκιμαστε 67% εκπτωση λαχταριστες





με 10,90€ απολαυστε 3 οποιεσδηποτε μεσαιες πιτσες (25,5εκ) domino’s! δοκιμαστε 67% εκπτωση λαχταριστες
Μονο με €10,90 εχετε την …ευκαιρια να δοκιμασετε οποιεσδηποτε 3 μεσαιες πιτσες (25,5εκ) απο τον καταλογο μας, η ακομη και να δημιουργησετε τους δικους σας μοναδικους συνδυασμους! Αληθινη μοτσαρελα, σαλτσα ντοματας απο ελληνικες ντοματες, ολοφρεσκα λαχανικα και αλλαντικα αξεπεραστης ποιοτητας σας περιμενουν να τα γευτειτε οχι σε μια, οχι σε δυο, αλλα σε τρεις καυτες φρεσκιες και λαχταριστες Domino’s Pizzas!



  • Η προσφορα ισχυει για... παραλαβη (carry out) απο τα καταστηματα και για διανομη (delivery).



  • Το κουπονι εξαργυρωνεται σε ολα τα καταστηματα Domino’s Pizza ΕΚΤΟΣ των περιοχων που εξυπηρετουνται απο τα καταστηματα: Παγκρατι, Ζωγραφου, Καλλιθεα, Κερατσινι, Π. Φαληρο, Ηλιουπολη, Βουλα, Άνοιξη, Κορυδαλλος.



  • Η παραγγελια μπορει γινει τηλεφωνικα στο 18318, ηλεκτρονικα στο www.dominos.gr ,για ηλεκτρονικες παραγγελιες, εισαγετε τον κωδικο του κουπονιου στο αντιστοιχο πεδιο εντος του καλαθιου αγορων η στο προσωπικο των καταστηματων Domino’s Pizza.









































προσφορα για: Με μονο 10,90€ απολαυστε 3 οποιεσδηποτε μεσαιες πιτσες (25,5εκ) Domino’s! Δοκιμαστε με 67% εκπτωση λαχταριστες πιτσες με ολοφρεσκα υλικα.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες