Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

απολυτη λαμψη, δερματολογικο καθαρισμο προσωπου υπερηχους και serum peeling φυτικα οξεα & 1 face check,





απολυτη λαμψη, δερματολογικο καθαρισμο προσωπου υπερηχους και serum peeling φυτικα οξεα & 1 face check,
Η προσφορα περιλαμβανει
  • 1 δερματολογικο καθαρισμο με υπερηχους
  • 1 serum peeling με φυτικα οξεα
  • 1 face check
Καθαρισμος προσωπου με υπερηχο Ο βαθυς καθαρισμος αποτελει την πιο βασικη φροντιδα για καθε τυπο δερματος απο την εφηβεια και μετα. Το μακιγιαζ ,η σκονη, η ατμοσφαιρικη ρυπανση, ο ιδρωτας και η εκκριση σμηγματος φρασσουν τους πορους του δερματος και δεν το αφηνουν... να αναπνευσει. Αποτελεσμα. Το δερμα δειχνει θαμπο ,ενω πολλες φορες εμφανιζει και αντιαισθητικες βλαβες, κυριως τα γνωστα μας “μαυρα στιγματα” η φαγεσωρες, αλλα και σοβαροτερες οπως ,φλυκταινες , βλατιδες κα. Ο καθαρισμος προσωπου γινεται με βαθυ ενυδατικο lifting με τη βοηθεια της Sonophoresis. Με την ηχοβολιστικη κεφαλη της Sonophoresis προκαλουνται μηχανικες δονησεις υψηλης συχνοτητας , επιτυγχανοντας ετσι την μηχανικη απομακρυνση των ρυπων ,των ακαθαρσιων στους πορους και τα νεκρα κυτταρα που συσσωρευονται στην επιφανεια του δερματος. Η χρηση της Sonophoresis σε συνδυασμο με τα εξειδικευμενα προϊοντα απομακρυνουν επιλεκτικα τη σκονη και τη περιττη λιπαροτητα, ενω παραλληλα σεβονται τα φυσικα λιπιδια της επιδερμιδας ,τα οποια την προφυλασσουν απο την ξηροτητα. Στο 2 ο σταδιο εφαρμογης της Sonophoresis εφαρμοζεται βαθυ ενυδατικο lifting. Διεισδυουν δραστικα συστατικα, Κολλαγονο-Υαλουρονικο οξυ, στα βαθυτερα στρωματα της επιδερμιδας, που συγκρατουν νερο στο δερμα, δρουν εναντια στης φθορας απο το περιβαλλον και αντιοξειδωτικες βιταμινες Ε και C Φυτικα Οξεα Φρουτων Επιστημονικα μελετημενη πρωτοποριακη Αντιγηραντικη μεθοδος SERUM PEELING Το SERUM PEELING με Γλυκολικο, μαλικο, κιτρικο και γαλακτικο οξυ, εχει την ιδιοτητα να υγροποιει τα νεκρα κερατινοκυτταρα, απομακρυνοντας τα ηπια και εξασφαλιζοντας την μεγαλη ικανοτητα διεισδυσης των ενεργων συστατικων που περιεχει. Τα δραστικα συστατικα του SERUM PEELING συνεργουν για αμεσα αποτελεσματα στα σημαδια καταστροφης του δερματος :
  • στη Μειωση των ρυτιδων
  • στη Απωλεια της Ευλυγισιας
  • στη Θαμπη επιδερμιδα
  • στην Υπερχρωση
  • στην Ακμη και τις ατελειες του δερματος που οφειλονται σε αυτην (σημαδια ακμης, διεσταλμενοι ποροι, εντονη γυαλαδα).
Σε αντιθεση με τα παραδοσιακα AHA’s που χαμηλωνουν βαναυσα το PH της επιδερμιδας το SERUM PEELING ειναι απολυτα αβλαβες για το δερμα, με εμφανη αποτελεσματα απο την πρωτη εφαρμογη.
προσφορα για: Απολυτη λαμψη, με δερματολογικο καθαρισμο προσωπου με υπερηχους και serum peeling με φυτικα οξεα & 1 face check, στα Κεντρα Ιατρικης Κοσμετολογιας MedBeauty, μονο 11€



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες