Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

355€ απολαυσετε 4ημερη εκδρομη τρεις διανυκτερευσεις πρωινο μαγικη και ατμοσφαιρικη περιοχη





355€ απολαυσετε 4ημερη εκδρομη τρεις διανυκτερευσεις πρωινο μαγικη και ατμοσφαιρικη περιοχη
  • Η προσφορα ισχυει απο 27/11/2011 εως και  27/04/2012
  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο και αφορα μια 4ημερη εκδρομη με Τρεις διανυκτερευσεις στην πιο ατμοσφαιρικη περιοχη της Κωνσταντινουπολης την Sultanahmet.
Στο πακετο συγκεκριμενα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Αεροπορικα εισιτηρια με απευθειας πτησεις Singapore Airlines και φοροι αεροδρομιων καθως και επιναυλο καυσιμων (110,00€ τη στιγμη... της εκδοσης του παροντος που περιλαμβανονται στο πακετο). Η Διαμονη σας στην παλια Πολη για 3 διανυκτερευσεις σε ξενοδοχεια οπως το Divas boutique,το Evsen,το Fors μαζι με το πρωινο σας. Τα παραπανω ξενοδοχεια αναφερονται ενδεικτικα και ειναι βαση διαθεσιμοτητας. Για να εξασφαλισουμε περισσοτερες επιλογες και να μην υπαρχει περιορισμος σε ενα ξενοδοχειο και μονο εχουμε επιλεξει και αρκετα αλλα στην πιο ατμοσφαιρικη περιοχη της Κωνσταντινουπολης την Sultanahmet.(παλια πολη) Ταξιδιωτικη ασφαλεια ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : Εισοδοι σε μουσεια και οτι δεν αναφερεται στα περιλαμβανομενα.  
  • Οι αναχωρησεις δεν αφορουν εθνικες εορτες και αργιες .
  • Οι τιμες αφορουν τουλαχιστον 2 ενηλικες και ειναι για καθε ατομο.
  • Κρατησεις 10 ημερες τουλαχιστον πριν την αναχωρηση στα τηλεφωνα 210 6431972 και 210 6459901, 210 6431383
  • Αναχωρηση καθε Παρασκευη 11:00 το πρωι, Επιστροφη καθε Δευτερα 06:00 το πρωι
  • Δεν επιτρεπεται αλλαγη ονοματων μετα την εκδοση των εισιτηριων.
  • Τα κουπονια δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν  αθροιστικα
  • Τα Ταξιδια πρεπει να πραγματοποιηθουν εως και 27 Απριλιου 2012.
  • Περιορισμενος αριθμος θεσεων σε καθε πτηση.
  • Για την πραγματοποιηση του ταξιδιου απαιτειται διαβατηριο η ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η φιλους του.
           
Κωνσταντινουπολη
Η Κωνσταντινουπολη, η μοναδικη πολη στον κοσμο που χτιστηκε πανω σε δυο ηπειρους, στεκει και στις δυο ακτες του Βοσπορου, οπου τα νερα της Μαυρης Θαλασσας αναμειγνυονται με εκεινα της Θαλασσας του Μαρμαρα. Το Χρυσο Kερας χωριζει την Ευρωπαϊκη Κωνσταντινουπολη στα δυο. Σ’ αυτην την καταπληκτικη τοποθεσια, η Κωνσταντινουπολη φρουρει τα πολυτιμα κειμηλια τριων αυτοκρατοριων, των οποιων υπηρξε η πρωτευουσα. Ένας μοναδικος συνδετικος κρικος μεταξυ Ανατολης και Δυσης, παρελθοντος και παροντος.
Αλλα η Κωνσταντινουπολη δεν ειναι μονο μια πολη ιστορικου ενδιαφεροντος, αλλα μια θαυμασια πολη που συναρπαζει τον επισκεπτη και σφυζει απο ζωη. Κατω απο τον αμεταβλητο οριζοντα των τρουλων και των μιναρεδων της, οι ανθρωποι κινουνται συνεχως κανοντας θορυβο, τα οχηματα βουιζουν στους αρχαιους λιθοστρωτους δρομους, οι ανθρωποι πηγαινοερχονται ακαταπαυστα και οι φωνες των πλανοδιων πωλητων μπλεκονται με τους ηχους των πλοιων απο το πολυσυχναστο λιμανι. Η Κωνσταντινουπολη προσφερει ατελειωτη ποικιλια: μουσεια, αρχαιες εκκλησιες, παλατια, μεγαλοπρεπα τζαμια, παζαρια και το Βοσπορο. Όσο διαστημα και αν μεινετε, για λιγες μονο μερες η περισσοτερο, η επισκεψη σας σ’ αυτην την ιδιαιτερη πολη θα σας μεινει αξεχαστη.
 
προσφορα για: 355€ για να Απολαυσετε μια 4ημερη εκδρομη με Τρεις διανυκτερευσεις με πρωινο στην πιο μαγικη και ατμοσφαιρικη περιοχη της Κωνσταντινουπολης την Sultanahmet, περιλαμβανονται επισης αεροπορικα εισιτηρια, φοροι αεροδρομιων και επιναυλος καυσιμων, απο τo Australian Travel, Αξιας 450€-εκπτωση 21%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες