Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εκπτώσεις





Τις ελπίδες τους για να ανακάμψει ο τζίρος των καταστημάτων τους έχουν εναποθέσει στις εκπτώσεις οι έμποροι. Η περίοδος των εκπτώσεων αρχίζει επισήμως τη Δευτέρα 16/1 και θα διαρκέσει ως τις 28/2.

Σε πολλά προϊόντα η μείωση στις τιμές αναμένεται να φθάνει ακόμη και το 70%, ενώ σε μια προσπάθεια να δελεάσουν το καταναλωτικό κοινό, οι έμποροι προτείνουν στους καταναλωτές ακόμη και να προχωρήσουν σε κρατήσεις των προϊόντων για τα οποία ενδιαφέρονται, ώστε να μπουν σε σειρά προτεραιότητας για να τα αποκτήσουν στη διάρκεια των εκπτώσεων.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία των φετινών χειμερινών εκπτώσεων για τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλεί, αφενός μεν, τους καταστηματάρχες να προστατεύσουν τον θεσμό των εκπτώσεων και να αναδείξουν για μία ακόμη φορά τον παραδοσιακό σεβασμό του εμπορίου προς τους καταναλωτές, ανταποδίδοντας την στήριξη στους πελάτες τους, αφετέρου δε, το καταναλωτικό κοινό να εμπιστευθεί τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα για τις αγορές του και όχι το κάθε μορφής παρεμπόριο.


πηγή: http://news.pathfinder.gr/finance/news/769003.html