Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

2 ημερη εκδρομη σκι χιονισμενο καρπενησι 50% εκπτωση! hotel spa 5* πλουσιο πρωινο, δειπνο και ελευθερη





2 ημερη εκδρομη σκι χιονισμενο καρπενησι 50% εκπτωση! hotel spa 5* πλουσιο πρωινο, δειπνο και ελευθερη
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο: 14/01/2012 εως 15/01/2012

Και περιλαμβανει:
  • Μια (1) διανυκτερευση σε δικλινο δωματιο για ενα (1) ατομο με πρωινο και δειπνο σε πλουσιο μουφε στο Hotel Spa Montana 5*
  • Ελευθερη χρηση θερμαινομενης πισινας
  • Ελευθερη χρηση της αιθουσας billiard και pink ponk
  • Μεταφορα με... πουλμαν
  • Συνοδο του γραφειου μας
  • Για παιδια εως 6 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν, απο 6 εως 14 ετων η διαμονη ειναι 50€
Προγραμμα εκδρομης

1η ΗΜΕΡΑ
Συγκεντρωση νωρις το πρωι, επιβιβαση στο πουλμαν και αναχωρηση με 2 ενδιαμεσες στασεις στο γραφικο Καρπενησι . Προορισμος μας το Χιονοδρομικο Κεντρο Βελουχιου σε υψομετρο 1840 μ. Εδω θα εχουμε την δυνατοτητα να χαρουμε τις ομορφιες του βουνου , να επιδοθουμε σε ελιγμους σκι , να απολαυσουμε την ομορφια του χειμωνιατικου τοπιου. Αναχωρηση νωρις το απογευμα για το ξενοδοχειο μας για ξεκουραση και χαλαρωση. Το βραδυ μας περιμενουν γευστικα εδεσματα και προαιρετικη διασκεδαση με ξεφαντωμα και πολυ χορο . Εναλλακτικα για οσους επιθυμουν να μην ακολουθησουν στο χιονοδρομικο κεντρο υπαρχει δυνατοτητα παραμονης τους στο κεντρο της πολης του γραφικου Καρπενησιου .

2η ΗΜΕΡΑ
Μετα το πρωινο μας θα αναχωρησουμε για το μοναστηρι της Παναγιας Προυσιωτισσας οπου ειναι χτισμενη σε ενα τοπιο επιβλητικο σε αποκρημνη , βραχωδη περιοχη μεταξυ των βουνων Χελιδονα , Καλιακουδα και της οροσειρας του Τυμφρηστου . Στην συνεχεια θα κατευθυνθουμε στο Μεγαλο χωριο για καφε , βολτα και αγορα παραδοσιακων τοπικων προϊοντων ενω θα ακολουθησει μεσημεριανο γευμα στην περιοχη του Γαυριου. Αργα το μεσημερι αναχωρηση για Αθηνα με τις καλυτερες εντυπωσεις ! Για οσους επιθυμουν και παλινα μην ακολουθησουν το προγραμμα της δευτερης ημερας μπορουν να συνεχισουν την παραμονη τους στο Καρπενησι .



προσφορα για: 2 ημερη εκδρομη για σκι στο χιονισμενο Καρπενησι με 50% εκπτωση! Σε Hotel Spa 5* με πλουσιο πρωινο, δειπνο και ελευθερη χρηση της θερμαινομενης πισινας . Περιλαμβανεται και η μεταφορα σας με πουλμαν. Μονο 89€ / ατομο.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες