Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

250€ τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa, οσους θελουν ενα





250€ τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa, οσους θελουν ενα


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο  19/10/2011 – 19/02/2012 (εκτος των εορτων)

  • Το καθε κουπονι ισχυει Τρεις (3) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa (εσωτερικη πισινα- σαουνα), για οσους θελουν ενα 4ημερο απολαυσης σε ενα πολυτελες και ησυχο περιβαλλον για ξεκουραση

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση... απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 6 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.

  • Για παιδια εως των 14 ετων 45€ την νυχτα


 
 

              

Aigai Hotel. Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω
 


Η νεοκτιστη μοναδα Aigai Hotel λειτουργει ολο το χρονο. Βρισκεται σε μικρη αποσταση απο το κεντρο της πολης της Έδεσσας επι του οδικου αξονα της ανατολικης εισοδου απο Θεσσαλονικη, Ναουσα, Βεροια, αντικριζοντας τον Βραχο της Έδεσσας, την ακροπολη της αρχαιας Έδεσσας, τους Μυλους, το Κανναβουργειο και τους μαγευτικους καταρρακτες.
Το Aigai Hotel περιβαλλεται απο κερασιες και αιωνοβια πλατανια, προσφεροντας στον επισκεπτη ενα ησυχο περιβαλλον για ξεκουραση. Στα 24 πληρως εξοπλισμενα δωματια του οι art nude πινακες και η πρωτοποριακη επιπλωση σας προδιαθετουν ευχαριστα για τη μερα που ξεκινα η τελειωνει.
Μπορειτε να χαλαρωσετε κανοντας sauna η μια βουτια στην εσωτερικη θερμαινομενη πισινα , ενω τους καλοκαιρινους μηνες λειτουργει και η εξωτερικη πισινα για να απολαμβανετε το μπανιο σας ,το καφε η το φαγητο σας απο το εστιατοριο μας .
Η θεση του προσφερεται για εξορμησεις στο χιονοδρομικο κεντρο Βορας, 42χλμ., με υψομετρο 2524 μετρα, στα Λουτρα Λουτρακιου, 35 χλμ., στον Υδροβιοτοπο της Λιμνης του Άγρα, 9 χλμ., στον Παραδοσιακο Οικισμο Αγ. Αθανασιου, 36 χλμ., στη Λιμνη Βεγοριτιδα, 25 χλμ., αλλα και σε αρχαιολογικους τοπους, οπως τη Βεργινα, 47 χλμ., και την Πελλα.
Το ζεστο χαμογελο που θα συναντησετε στα προσωπα ολου του προσωπικου θα σας κανει να νιωσετε ανετα και φιλικα για να απολαυσετε τις διακοπες σας. Μια επισκεψη θα σας πεισει!
  

προσφορα για: 250€ για Τρεις (3) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa, για οσους θελουν ενα 4ημερο απολαυσης σε ενα πολυτελες και ησυχο περιβαλλον για ξεκουραση, στο Aigai Hotel 4* στην Έδεσσα, Αξιας 420€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες