Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

156€ για δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa, ζευγαρια φιλους ,που





156€ για δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa, ζευγαρια φιλους ,που


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο  19/10/2011 – 19/02/2012 (εκτος των εορτων)

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωινο, late checkout (κατοπιν διαθεσιμοτητας)  και δωρεαν χρηση spa (εσωτερικη πισινα- σαουνα) , για ζευγαρια η φιλους ,που θελουν να ζησουν ενα πολυτελες  3ημερο απολυτης χαλαρωσης

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος... κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.

  • Για παιδια κατω των 12 ετων δωρεαν


 
            

 
 
 Litohoro Olympus Resort Villas & Spa. Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω
 
Το Litohoro Olympus Resort Villas & Spa βρισκεται στην περιοχη της Πλακας Λιτοχωρου, μολις 150μ. απο την παραλια και με θεα στον Όλυμπο. Παρεχεται δωρεαν Wi-Fi σε ολους τους χωρους.
Τα ευρυχωρα και ευηλια δωματια εχουν μπαλκονι με πορτες απο το δαπεδο μεχρι την οροφη, με θεα στη θαλασσα η το βουνο. Το καθενα ειναι μοντερνο και διαθετει χωρο καθιστικου με πολυτελη πολυθρονα. Στις παροχες περιλαμβανονται κλιματισμος, παντοφλες και δορυφορικη τηλεοραση LCD 32 ιντσων.
Το Aphrodite Spa διαθετει εσωτερικη θερμαινομενη πισινα με πιδακες υδρομασαζ, σαουνα και ατμολουτρο. Στον ιδιο χωρο θα βρειτε γυμναστηριο και 2 ιδιωτικες αιθουσες μασαζ.
Το κυριο εστιατοριο Elia και το Gourmet Restaurant, το οποιο προσφερει μαγευτικη θεα στη θαλασσα, σερβιρουν ελληνικη και μεσογειακη κουζινα. Στο Main Bar μπορειτε να απολαυσετε ποτα και δροσιστικα κοκτειλ.
Το Litohoro Olympus Villas Resort & Spa απεχει 3χλμ. απο το Λιτοχωρο και μολις 2χλμ. απο το εθνικο παρκο του Ολυμπου. Η πολη της Κατερινης βρισκεται σε αποσταση 20 χιλιομετρων. Στις εγκαταστασεις του ξενοδοχειου παρεχεται δωρεαν ιδιωτικος χωρος σταθμευσης.

 

προσφορα για: 156€ για για Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωινο, late checkout και δωρεαν χρηση spa, για ζευγαρια η φιλους ,που θελουν να ζησουν ενα πολυτελες 3ημερο απολυτης χαλαρωσης, στο OLYMPOUS RESORT 5* Αξιας 295€ - εκπτωση 47%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες