Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

104€ απολαυσετε ενα αξεχαστο τριημερο χειμωνιατικο τοπιο περιλαμβανει (2) διανυκτερευσεις δυο (2)





104€ απολαυσετε ενα αξεχαστο τριημερο χειμωνιατικο τοπιο περιλαμβανει (2) διανυκτερευσεις δυο (2)


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο  15/10/2011 – 30/04/2012 (εκτος των εορτων)

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωϊνο, στο χωριο Χανια του Πηλιου με την μοναδικη αρχιτεκτονικη του χτισμενο μεσα σε πυκνο δασος και με πλουσια νερα να αναβλυζουν ,  στο Hotel HANI ZISI

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για... χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 




Hotel HANI ZISI – Χανια Πηλιου
 
Το ξενοδοχειο διαθετει τριαντα τρια δωματια αναμεσα στα οποια υπαρχουν σουιτες με τζακι, υδρομασαζ και στεγνωτηρα μαλλιων. Όλα τα δωματια διαθετουν δορυφορικη τηλεοραση, μινι μπαρ, κεντρικη θερμανση, και μπανιο. Τα δωματια  τους εχουν υπεροχη θεα τον Παγασητικο κολπο και το καταπρασινο δασος απο οξιες. Βρισκεται αναμεσα στις φυλλωσιες των δεντρων που συνθετουν ενα φανταστικο τοπιο. Διαθετει ακομα σαουνα, γυμναστηριο, ιδιωτικο παρκινγκ και δυο αιθουσες με τζακι διακοσμημενες με γουστο στις οποιες, τον χειμωνα, μπορειτε να απολαυσετε το πρωινο, το σπιτικο φαγητο, τον καφε ακομα και το ποτο σας, και το καλοκαιρι στην πλατια κατω απο τις τεραστιες οξιες και τα νερα των πηγων απολαμβανοντας την θεα της θαλασσας. Το Ξενοδοχειο, Εστιατοριο, Αθλητικο κεντρο “το Χανι του Ζηση” ειναι μια οικογενειακη επιχειρηση φτιαγμενη με αγαπη και μερακι. Βρισκεται στο πανεμορφο Πηλιο σε υψομετρο 1200 μ. πνιγμενο απο δασος οξιας στο παλαιο μονοπατι Πορταριας-Ζαγορας στον οικισμο Χανιων που ειναι μερος του Δημοτικου διαμερισματος της Δρακειας του Δημου Αγριας. Λειτουργει ολο το χρονο και απεχει 22χλμ απο το λιμανι του Βολου και 50χλμ απο το αεροδρομιο της Νεας Αγχιαλου.
Το χανι του Ζηση οπως η επωνυμια του υπαρχει απο 1904 και ανηκει στην οικογενεια Σταματη περνωντας απο γενια σε γενια μεχρι και σημερα. Ήταν το μονο καταλυμα (χανι) στην περιοχη για δεκαετιες. Βρισκοταν και βρισκεται στο παλαιο μονοπατι που ενωνει το Βολο με την Ζαγορα. Χρησιμευε στους διαβατες και τα ζωα τους ως καταλυμα αφου το ταξιδι εκεινο τον καιρο κρατουσε μια ολοκληρη μερα και ηταν αναγκαια η σταση και η ξεκουραση για τους ταξιδιωτες. Διεθετε και σταβλο για να ξεκουραζονται τα ζωα των περαστικων.
Στο χανι που ηταν μια σταση για ολους σταματησε και ο Ελευθεριος Βενιζελος το 1912 καθως βαδιζε με την συνοδεια του για το μεγαλο, την εποχη εκεινη, χωριο τη Ζαγορα.
Το 1914 καταστραφηκε απο πλημμυρα. Ξαναχτιστηκε και παρεμεινε ετσι μεχρι το Β’ παγκοσμιου πολεμου οπου και καιγεται 2 φορες απο τους κατακτητες ομως ξαναφτιαχνεται και παλι και παραμενει ετσι μεχρι το 1974 που αρχιζουν οι παρεμβασεις διαμορφωνοντας το χανι σε ενα ανετο, φιλοξενο και συγχρονο ξενοδοχειο, οπως ειναι σημερα, με ολες τις ανεσεις για την καλυτερη δυνατη φιλοξενια των επισκεπτων.
 
προσφορα για: 104€ για να απολαυσετε ενα αξεχαστο τριημερο σε χειμωνιατικο τοπιο που περιλαμβανει (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με πρωϊνο, στο χωριο Χανια του Πηλιου με την μοναδικη αρχιτεκτονικη του χτισμενο μεσα σε πυκνο δασος και με πλουσια νερα να αναβλυζουν, στο HANI ZISI, Αξιας 174€-εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες