Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

139€ δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα ημιδιατροφη (2 πρωϊνα & 2 δειπνα), ζευγαρια φιλους ,που θελουν





139€ δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα ημιδιατροφη (2 πρωϊνα & 2 δειπνα), ζευγαρια φιλους ,που θελουν


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο  15/10/2011 – 30/04/2012 (εκτος των εορτων)

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με ημιδιατροφη (2 πρωϊνα & 2 δειπνα), ζευγαρια η φιλους ,που θελουν να μαγευτουν απο τα πανεμορφα Ζαγοροχωρια με τη μοναδικη, φυσικη ομορφια τους οσο και με την παραδοσιακη αρχιτεκτονικη τους

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος... αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 
 Hotel DOVRA 4* - Ζαγοροχωρια
Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω
 


Σε αποσταση πολυ μικροτερη των 25 χλμ. απο την πολη των Ιωαννινων, στα καταπρασινα Ζαγοροχωρια, βρισκεται το νεοκτιστο ξενοδοχειο μας, που ξεκινησε την λειτουργια του το Μαρτιο του 2006
'Ντοβρα' ειναι το παλαιο Σλαβικο ονομα που χαρακτηριζε το χωριο Ασπραγγελοι στην εισοδο του οποιου βρισκεται το ξενοδοχειο. Προκειται για το πρωτο χωριο που συναντα κανεις επισκεπτομενος τα Ζαγοροχωρια.
Το ξενοδοχειο βρισκεται ακριβως στη πρωτη διασταυρωση που οδηγει τους επισκεπτες σε ολους τους προορισμους των Ζαγοροχωριων.
Ένα ξενοδοχειο 4 αστερων κτισμενο με πετρα, εναρμονισμενο με παραδοσιακη αρχιτεκτονικη της περιοχης, που διαθετει ανετους χωρους και συγχρονα οργανωμενες υποδομες.
Ωστοσο, πιστευουμε οτι οι εικονες που ακολουθουν μιλουν απο μονες τους.
Το ξενοδοχειο ΝΤΟΒΡΑ διαθετει στο συνολο του 10 δωματια, 4 τρικλινα και 6 δικλινα. Όλα διακοσμημενα με λεπτομερεια και κομψοτητα που αρμοζει στη ξακουστη νοοτροπια και νοικοκυροσυνη του Ζαγοριου. Χωροι που διαθετουν οτι χρειαζεται ο επισκεπτης και προσφερονται για την απολυτη χαλαρωση.
Απολαυστε τη θαλπωρη που σας προσφερει το Ξενοδοχειο ΝΤΟΒΡΑ, αναβοντας το τζακι του δωματιου σας, παρεα με εκλεκτο τοπικο κρασι.
Σε ενα κομψο, πολυτελες και ανετο περιβαλλον σερβιρονται τα τρια γευματα της ημερας. Πλουσιο πρωινο με ντοπια αγνα προϊοντα, μεσημεριανο και βραδινο με ζεστο παραδοσιακο φαγητο και τις ξακουστες πιτες του Ζαγοριου, αλλα και με φαγητα της ωρας με κρεατα επιλεγμενα απο τα καλυτερα βοσκοτοπια της περιοχης. 


προσφορα για: 139€ για Δυο (2) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα με ημιδιατροφη (2 πρωϊνα & 2 δειπνα), για ζευγαρια η φιλους ,που θελουν να μαγευτουν απο τα πανεμορφα Ζαγοροχωρια με τη μοναδικη, φυσικη ομορφια τους οσο και με την παραδοσιακη αρχιτεκτονικη τους, στο Hotel DOVRA 4*, Αξιας 278€ - εκπτωση 50%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες