Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

129€ 12 συνεδριες αποκτησετε κορμι επιθυμειτε τις συγχρονες και μη ενεσιμες μεθοδους, 6 συνεδριες





129€ 12 συνεδριες αποκτησετε κορμι επιθυμειτε τις συγχρονες και μη ενεσιμες μεθοδους, 6 συνεδριες


  • Η προσφορα ισχυει απο 20/10/2011 εως 20/10/2012

  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο και περιλαμβανει 12 συνεδριες διαρκειας ενος ετους με ημερομηνια εναρξης την πρωτη επισκεψη και περιλαμβανει:




Α.6 συνεδριες μη ενεσιμης μεσοθεραπειας για τοπικη η ολικη λιποδιαλυση, απωλεια ποντων και μειωση της κυτταριτιδας σε ολο το σωμα (διαρκειας 45' η καθεμια)
Β.6 συνεδριες... λιπογλυπτικης σωματος με την νεα πρωτοποριακη μεθοδο τριπολικων Ραδιοσυχνοτητων για εξαλειψη της κυτταριτιδας και αμεσο χασιμο ποντων (διαρκειας 45' η καθεμια)
Η εφαρμογη των συνεδριων γινεται σε μια απο τις εξης επιλογες:
Σωμα που περιλαμβανει  :                                                               
i) κοιλιακη χωρα και μπρατσα
ii) προσαγωγοι (εσωτερικο μηρων) - απαγωγοι (εξωτερικο μηρων)
iii) γαμπα και γλουτοι                   
Γ.Έλεγχο μεταβολισμου και διατροφικη παρακολουθηση         
 
 
 
 
 



  • Η θεραπεια ειναι καταλληλη για γυναικες και αντρες.  

  • Η ιδανικη συχνοτητα εφαρμογης των θεραπειας ειναι ανα 15 μερες.

  • Μπορουν να αγοραστουν 2 κουπονια ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, και απεριοριστος αριθμος κουπονιων συγγενεις η φιλους του.

  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 20 - 25  ατομα ημερησιως.

  • Απαιτειται τηλεφωνικο ραντεβου 3 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 210 9704555

  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 3 ημερες πριν.


  
 Μεσοθεραπεια TMT SYSTEM


Το μελλον απαιτει αποτελεσματικοτητα, ασφαλεια, ευκολια.
Το ΤΜΤ®system παρεχει ενα νεο τροπο διεισδυσης των ουσιων στο δερμα, ο οποιος ειναι μη-επεμβατικος, γρηγορος και ασφαλης, ενω ταυτοχρονα βελτιωνει τις διαδικασιες επανορθωσης των κυτταρων του δερματος, χαρη στην αυξηση της κυκλοφοριας του αιματος και στη ρυθμιστικη επιδραση του ρευματος στο δυναμικο της κυτταρικης μεμβρανης. Η λειτουργια του βασιζεται στα φαινομενα της ηλεκτροπορωσης και ηλεκτροφορησης. Χαρη στη πρωτοποριακη και αποκλειστικη μεθοδο της  ηλεκτροφορισης και ηλεκτροπορισης μπορει να επιτευχθει λιπογλυπτικη σωματος (λιποδιαλυση, συσφιξη, ανορθωση, εξαλλειψη ραγαδων και επιδερμικης συσφιξης) με τον πιο φυσικο τροπο.
Το μελλον ειναι επιτελους εδω! Το συστημα μεσοθεραπειας ΤΜΤ αποτελει αναμφιβολα την πιο σημαντικη τεχνολογικη εξελιξη στον τομεα της ιατρικης αισθητικης. Το συστημα μη ενεσιμης μεσοθεραπειας ΤΜΤ θα σας χαρισει πραγματικα θεαματικα αποτελεσματα στη λιπογλυπτικη του σωματος χωρις ενεσεις και χωρις παρενεργειες.
 


PHOTOGEN

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ



Μια πολυμορφικη πλατφορμα που συνδυαζει τις λειτουργιες των Ραδιοσυχνοτητων και της Φωτοθεραπειας με Δερμοκαλλυντικα ενισχυμενης δρασης για  εξαιρετικα αποτελεσματα απο τη πρωτη κιολας συνεδρια στην αντιγηρανση,την  ενυδατωση και  τη συσφιξη του προσωπου, αλλα και στην αντιμετωπιση της κυτταριτιδας, του τοπικου παχους και της χαλαρωσης.
Προκειται για ενα ευελικτο συστημα Ιατρικης Αισθητικης 4 λειτουργιων  με πολλαπλα προγραμματα για το προσωπο και το σωμα, καθως  και 1  ελευθερο (free program) που διευκολυνει την αισθητικο να εξατομικευσει τη θεραπεια  αναλογα με τις προσωπικες αναγκες του πελατη.
Η UNIPOLAR TRANSFER RF λειτουργια  επιτρεπει τη διεισδυση των ενεργων ουσιων  στο χοριο , ενω η μονοπολικη/ διπολικη ραδιοσυχνοτητα  επιλεκτικης δρασης  εχει στοχο τη διεγερση των ινοβλαστων για μεγαλυτερη παραγωγη κολλαγονου και ελαστινης  με απολυτη ασφαλεια, για ενα εντονο αποτελεσμα  lifting.
Επιπλεον,τo  ολοκληρωμενο συστημα φωτοθεραπειας επιτρεπει τη διεισδυση της ηλεκτρομαγνητικης ενεργειας μεσα απο τα  διαφορετικα μηκη κυματος που ενεργουν ανεξαρτητα η  συνδυαστικα μεσω της φωτοδυναμικης κυτταρικης διεγερσης,  προσφεροντας ποικιλα πλεονεκτηματα στην επιδερμιδα (καταπολεμηση κυτταριτιδας/τοπικου παχους/ ραβδωσεων/υπερμελαγχρωσεων/ ακμης /αντιγηρανση , με εντυπωσιακα αποτελεσματα.
προσφορα για: 129€ για 12 συνεδριες για να αποκτησετε το κορμι που επιθυμειτε με τις πιο συγχρονες και μη ενεσιμες μεθοδους, 6 συνεδριες μεσοθεραπειας και 6 συνεδριες με τη μεθοδο τριπολικων Ραδιοσυχνοτητων (RF) για γυναικες και αντρες, καθως και ελεγχο μεταβολισμου, στο LIFE AND BEAUTY, Αξιας 3.200€-εκπτωση 96%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες