Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

raferi: πασχαλινα σετ λαμπαδας, αγαπημενη φωτογραφια, κειμενο





raferi: πασχαλινα σετ λαμπαδας, αγαπημενη φωτογραφια, κειμενο
Καθε κουπονι ισχυει για 1 σετ πασχαλινης λαμπαδας, με την αγαπημενη σας φωτογραφια, κειμενο η παρασταση, απο την εταιρεια Raferi digital. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • Μαξιλαρι διαστασεων 30Χ30 με λαμπαδα 45εκ.
  • Ρολοι διαστασεων 20Χ20 με λαμπαδα 45εκ.
  • Τελαρωμενος καμβας διαστασεων 30Χ40 με λαμπαδα 45εκ.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως... 09/04/2015.
Οι παραγγελιες με τα πασχαλινα σετ λαμπαδας, θα αποσταλουν την Μεγαλη Εβδομαδα απο 6 εως 9 Απριλιου 2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 10:00 – 20:00 Μετα την αγορα σας, επικοινωνειτε στο τηλεφωνο 2310 785163, η με email στο info@raferi.gr, για την ολοκληρωση της παραγελιας σας.
Για πανελλαδικη αποστολη του πασχαλινου σετ δινετε ειτε τηλεφωνικα ειτε με email, τον κωδικο του κουπονιου, το σετ που σας ενδιαφερει, ονοματεπωνυμο, τηλεφωνο και διευθυνση αποστολης.
Για πανελλαδικη αποστολη του πασχαλινου σετ, πληρωνετε 3€ απευθειας στον courier. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Raferi: Πασχαλινα σετ λαμπαδας, με την αγαπημενη σας φωτογραφια, κειμενο η παρασταση!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες