Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

flavour restaurant - cafe: aνανεωμενο γευστικο hotspot λιμανι





flavour restaurant - cafe: aνανεωμενο γευστικο hotspot λιμανι
Καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα και αφορα ενα γευμα ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του FLAVOUR Restaurant - Cafe στον Πειραια, μεγιστης αρχικης αξιας 25€.
Σε περιπτωση που η παραγγελια σας ξεπερασει το ποσο των 25€, εξοφλειτε τη διαφορα που θα προκυψει απευθειας στο εστιατοριο. Το κουπονι ισχυει εως 30/05/2015.
Εξαιρουνται οι επισημες αργιες.

Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια... ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Σαββατο 08:00 – 24:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις τουλαχιστον 1-2 ημερες πριν, στα τηλεφωνα 210 4292444 & 210 4293888. Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του FLAVOUR Restaurant - Cafe.
Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη. Δειτε το Menu εδω
προσφορα για: FLAVOUR Restaurant - Cafe: Aνανεωμενο γευστικο hotspot στο λιμανι του Πειραια!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες