Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

apollo car rentals: eνοικιασεις ι.χ. και...





apollo car rentals: eνοικιασεις ι.χ. και...
Καθε κουπονι ισχυει για 1 αυτοκινητο και αφορα ενοικιαση αυτοκινητου 1000cc, κατηγοριας Α΄economy, με επιλογη αναμεσα απο Hyundai i10, Kia Picando, Chevrolet Matiz & Fiat Panda.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Επιλεξτε την δωρεαν παραδοση του αυτοκινητου σε ενα απο τα παρακατω σημεια: Αεροδρομιο Ηρακλειου, Αεροδρομιο Χανιων, Αεροδρομιο Ελ. Βενιζελος, Αεροδρομιο & λιμανι... Παρου, Αεροδρομιο & κεντρο Θεσσαλονικης, Αεροδρομιο Καβαλας, Βουλγαρια - Σοφια και κεντρο Αθηνας. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 23.9€ για ενοικιαση Ι.Χ. 1 ημερας
  • 69.9€ για ενοικιαση Ι.Χ. 3 ημερων
  • 154€ για ενοικιαση Ι.Χ. 1 εβδομαδας
  • 390€ για ενοικιαση Ι.Χ. 1 μηνα
Το κουπονι ισχυει εως 30/06/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Κυριακη 24ωρο Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 1-2 ημερες νωριτερα, στα τηλεφωνα 210 2010066 & 6936 701403. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της ενοικιασης του Ι.Χ. απο τον χωρο που επιλεξετε. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Apollo car rentals: Eνοικιασεις Ι.Χ. και... εφυγες!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες