Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

αποδραστε καρδια κρητης, ρεθυμνο! 365€ 6 ημερες double room ενα ατομο rethymno village πρωινο & δειπνο,





αποδραστε καρδια κρητης, ρεθυμνο! 365€ 6 ημερες double room ενα ατομο rethymno village πρωινο & δειπνο,
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο  17/07/2013 εως 24/07/2013 Και περιλαμβανει:
  • Έξι (6) ημερες – πεντε (5) διανυκτερευσεις σε double room για ενα ατομο στο Rethymno Village στο Πλατανια Ρεθυμνου
  • Ακτοπλοϊκα εισιτηρια οικονομικης θεσης Πειραιας – Ηρακλειο – Πειραιας με Minoan Lines
  • Πρωινο και δειπνο σε buffet
  • Μεταφορες με κλιματιζομενο πουλμαν με αναχωρηση απο τα γραφεια μας και επιστροφη σε αυτα... καθ’ ολη την διαρκεια της εκδρομης
  • Τοπικες εκδρομες
  • Κρουαζιερα Μπαλο – Γραμβουσα
  • Συνοδος εκδρομης 
Προγραμμα εκδρομης
  • 1η ημερα
Συγκεντρωση και αφιξη στον Πειραια . Επιβιβαση στο πλοιο , αποπλου για το Ηρακλειο. Διανυκτερευση εν πλω.
  • 2η ημερα
Μετα απο 8 ωρες αφιξη νωρις το πρωι στο λιμανι του Ηρακλειου , επιβιβαση στο πουλμαν και αναχωρηση για την μεγαλυτερη και πλουσιοτερη πολη της Μινωικης Κρητης , την Κνωσσο οπου ιδρυθηκε απο τον μυθικο Μινωα και εγινε το κεντρο του λαμπρου Μινωικου πολιτισμου. Προαιρετικη εισοδος στο μουσειο. Στην συνεχεια θα κατευθυνθουμε στο κεντρο και τον πεζοδρομο του Ηρακλειου οπου θα εχουμε χρονο για φαγητο και βολτα. Αναχωρηση για Ρεθυμνο με προορισμο τον Πλατανια και αφιξη στο ξενοδοχειο μας. Τακτοποιηση, ξεκουραση και δειπνο σε πλουσιο μπουφε.
  • 3η ημερα
Μετα το πλουσιο πρωινο μας αναχωρηση για το Σπηλι, οπου απεχει περιπου 25 χλμ απο την πολη του Ρεθυμνου. Εκει θα εχουμε χρονο για ενα παραδοσιακο καφεδακι η κρητικη τσικουδια οπου θα θαυμασουμε τις 25 πετρινες κεφαλες λιονταριων που απο τα στοματα τους ρεουν πεντακαθαρα νερα και αποτελουν το στολιδι του χωριου. Στην συνεχεια θα μεταβουμε στην πανεμορφη παραλια του Πλακια οπου βρισκεται στο νοτιο μερος της Κρητης. Εκει θα εχουμε μεγαλη παραμονη και θα μπορειτε να απολαυσετε το μπανιο σας, το μεσημεριανο σας φαγητο και για οποιον επιθυμει θα μπορει να μεταβει προαιρετικα με καραβακι στο Πρεβελη με το εξαιρετικης ομορφιας φοινικοδασος και την πανεμορφο ποταμο που συναντα την θαλασσα με τα πεντακαθαρα νερα. Στην συνεχεια αργα το απογευμα επιστροφη στο ξενοδοχειο μας. Ξεκουραση, δειπνο και μεταβαση στο πανεμορφο κεντρο του Ρεθυμνου. Επιστροφη στο ξενοδοχειο, διανυκτερευση.
  •  4η ημερα
Μετα το πλουσιο πρωινο μας αναχωρηση για το λιμανι της Κισσαμου, οπου θα παρουμε το καραβακι για την κρουαζιερα Μπαλο – Γραμβουσα. Εκει θα θαυμασουμε μερη εξαιρετικου καλλους και ομορφιας που δεν μπορει να φτασει η ανθρωπινη φαντασια. Επιστροφη 18:00 στο λιμανι της Κισσαμου, επιβιβαση στο πουλμαν και αναχωρηση για το ξενοδοχειο μας. Ξεκουραση, δειπνο και μεταβαση στο πανεμορφο κεντρο του Ρεθυμνου για διασκεδαση. Επιστροφη στο ξενοδοχειο, διανυκτερευση.
  • 5η ημερα 
Μετα το πρωινο μας θα μεταβουμε στα πασιγνωστα Ανωγια περνωντας απο τα φημισμενα Ζωννιανα. Θα εχουμε αρκετο ελευθερο χρονο στην περιοχη των Ανωγιων για τον καφε μας η την παραδοσιακη τσικουδια μας και θα θαυμασουμε την παραδοσιακη κατοικια μουσειο του Ξυλουρη. Στην συνεχεια θα κατεβουμε παραλιακα και θα επισκεφθουμε το Μπαλι του Ρεθυμνου. Εκει θα εχουμε χρονο για μπανιο και φαγητο. Επιστροφη αργα το απογευμα στο ξενοδοχειο μας. Ξεκουραση, δειπνο και μεταβαση στο πανεμορφο κεντρο του Ρεθυμνου για βραδινη διασκεδαση. Επιστροφη στο ξενοδοχειο, διανυκτερευση.
  • 6η ημερα
Μετα το πρωινο μας επιβιβαση στο πουλμαν και αναχωρηση για τους ταφους Βενιζελων. Στην συνεχεια θα μεταβουμε στο κεντρο των Χανιων για να απολαυσουμε την παλια πολη. Μεταβαση σε κοντινη παραλια για μπανιο και φαγητο. Αργα το απογευμα επιστροφη στο ξενοδοχειο μας για ξεκουραση, βραδινο δειπνο και για οσους επιθυμουν επισκεψη στο κεντρο του Ρεθυμνου για νυχτερινη διασκεδαση. Επιστροφη στο ξενοδοχειο, διανυκτερευση.
  • 7η ημερα
Μετα το πρωινο μας επιβιβαση με τις βαλιτσες μας στο πουλμαν και αναχωρηση για το Αρκαδι που ειναι το συμβολο του αγωνα του Κρητικου λαου για την ελευθερια του . Εκει θα επισκεφθουμε την γνωστη μονη Αρκαδιου. Στην συνεχεια θα μεταβουμε στο κεντρο του Ρεθυμνου για τις τελευταιες μας αγορες και αργα το απογευμα αναχωρηση για το λιμανι του Ηρακλειου. Επιβιβαση στο πλοιο. Διανυκτερευση εν πλω.
  • 8η ημερα
Άφιξη νωρις το πρωι στο λιμανι του Πειραια με τις καλυτερες εντυπωσεις. Επιβιβαση στο πουλμαν και επιστροφη στα γραφεια μας στον Ταυρο. Στην προσφορα δεν περιλαμβανονται:
  • Εισοδοι σε μουσεια και αρχαιολογικους χωρους
  • Ότι αναφερεται ως προαιρετικο στην εκδρομη

προσφορα για: Αποδραστε στην καρδια της Κρητης, το Ρεθυμνο! 365€ για 6 ημερες σε double room για ενα ατομο στο Rethymno Village με πρωινο & δειπνο, ακτοπλοϊκα εισιτηρια, μεταφορες, τοπικες εκδρομες καθως και κρουαζιερα στο μαγευτικο νησακι Γαμβουσα και τη λιμνοθαλασσα του Μπαλου!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες