Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

φυγαμε κρητη! απο 190€ /ατομο 8 ημερες double room ακτοπλοϊκα εισιτηρια και πλουσιο παραδοσιακο πρωινο





φυγαμε κρητη! απο 190€ /ατομο 8 ημερες double room ακτοπλοϊκα εισιτηρια και πλουσιο παραδοσιακο πρωινο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 190€ για οχτω (8) ημερες – επτα (7) διανυκτερευσεις σε double room για 1 ατομο στο Fereniki Resort & Spa στη Γεωργιουπολη Χανιων, για την περιοδο απο 01/07/2013 εως 30/07/2013 (Αρχ. τιμη 240€)
  • Ακτοπλοϊκα εισιτηρια οικονομικης θεσης Πειραιας-Χανια-Πειραιας
  • Πρωινο
  • η
  • 210€ για οχτω (8) ημερες – επτα (7) διανυκτερευσεις σε double room για 1 ατομο με πρωινο στο Fereniki Resort & Spa... στη Γεωργιουπολη Χανιων, για την περιοδο απο 31/07/2013 εως 16/08/2013 (Αρχ. τιμη 265€)
  • Ακτοπλοϊκα εισιτηρια οικονομικης θεσης Πειραιας-Χανια-Πειραιας
  • Πρωινο
Η Γεωργιουπολη ειναι μικρη παραθαλασσια κωμοπολη στο νομο Χανιων, περιπου 38χλμ νοτιοανατολικα απο τα Χανια στη δυτικη Κρητη. Ειναι χτισμενη σε μια καταπρασινη περιοχη με μεγαλη παραλια που εκτεινεται περιπου για 1,5 χλμ προς τα ανατολικα. Η περιοχη γυρω απο την Γεωργιουπολη ειναι ο Αποκορωνας με τα γραφικα χωρια και το πολυ πρασινο. Ο ποταμος Αλμυρος εκβαλλει στη Γεωργιουπολη, ενω λιγο πριν σχηματιζει μια μικρη λιμνη που φιλοξενει πολλα πουλια και ζωα. Η λιμνη φαινεται απο την εθνικη οδο, καθως πλησιαζετε την Γεωργιουπολη απο τα Χανια. Μπαινοντας στο χωριο θα δειτε πολλους ευκαλυπτους, τοσο στο δρομο οσο και στην πλατεια, και μια σειρα κυπαρισσιων που δημιουργουν μια ομορφη εικονα.
προσφορα για: Φυγαμε για Κρητη! Απο 190€ /ατομο για 8 ημερες σε double room με ακτοπλοϊκα εισιτηρια και πλουσιο παραδοσιακο πρωινο στο Fereniki Resort & Spa στη Γεωργιουπολη Χανιων!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες