Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

συνδυαστε απολυτη χαλαρωση ομορφο βελουδινο δερμα! απο 15€ ενα full body massage αρωματοθεραπειας





συνδυαστε απολυτη χαλαρωση ομορφο βελουδινο δερμα! απο 15€ ενα full body massage αρωματοθεραπειας
Η προσφορα περιλαμβανει: 
  • 15€ για ενα full body massage αρωματοθεραπειας, διαρκειας 60΄ λεπτων
  • η
  • 17€ για την αποτριχωση full ποδια & μπικινι με κερι τελευταιας τεχνολογιας που σεβεται το δερμα χωρις να προκαλει ερεθισμους
Το μασαζ Αρωματοθεραπειας με αιθερια ελαια ειναι μια απο τις πιο ηπιες μορφες χαλαρωτικου μασαζ που γινεται σε ολο το σωμα. Ειναι καταλληλο για αντρες και... γυναικες που νιωθουν ενταση και στρες στην καθημερινοτητα τους η διανυουν μια δυσκολη και αγχωτικη περιοδο. Με τη χρηση ελαιων βελτιωνεται η σωματικη και ψυχολογικη ευεξια, η διαθεση και γενικα υπαρχει εναρμονιση ψυχης, σωματος και εξωτερικου περιβαλλοντος! Οι ουσιες που περιεχονται στα αιθερια ελαια των φυτων, ειναι τοσο δυνατες ωστε εχουν τη δυνατοτητα να διαπερνουν (κυριως με τη μεθοδο του μασαζ) τις στοιβαδες του δερματος  καθως αποτελουνται απο πολυ μικρα μορια σε καθε σημειο του οργανισμου κι ετσι κινητοποιουν τους μηχανισμους ανανεωσης των κυτταρων!
προσφορα για: Συνδυαστε την απολυτη χαλαρωση με το ομορφο βελουδινο δερμα! Απο 15€ για ενα full body massage αρωματοθεραπειας με αιθερια ελαια διαρκειας 60΄ λεπτων η για την αποτριχωση σε full ποδια & μπικινι, απο το City Gold Spa στο Κολωνακι!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες