Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

αδυνατιστε δυναμη των φυσικων συστατικων! απο 22€ πληρες συμπληρωμα διατροφης elimin intense lavipharm, 2





αδυνατιστε δυναμη των φυσικων συστατικων! απο 22€ πληρες συμπληρωμα διατροφης elimin intense lavipharm, 2
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 22€ για ενα πληρες αδυνατιστικο συμπληρωμα διατροφης Elimin INTENSE με φυσικα συστατικα, με παραλαβη απο το καταστημα
  • η
  • 25€ για ενα πληρες αδυνατιστικο συμπληρωμα διατροφης Elimin INTENSE με φυσικα συστατικα, με αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Η συσκευασια περιεχει 56 καψουλες
Το Elimin INTENSE περιεχει 2 συνθεσεις σε 2 διαφορετικες καψουλες: Μια... καψουλα για την ημερα και μια για τη νυχτα με στοχο τη συνεχη, 24ωρη δραση. Καψουλα ημερας Με εκχυλισματα πρασινου καφε, πρασινου τσαγιου, σημυδας και μαραθου η καψουλα ημερας, που λαμβανεται το πρωι, προσφερει λιποδιαλυτικη δραση σε ολα τα σημεια οπου συσσωρευεται λιπος, οπως οι μηροι, οι γλουτοι κι η κοιλιακη χωρα. Το πρασινο τσαι περιεχει κατεχινες, γεγονος που το καθιστα πηγη ευεξιας, αλλα και σημαντικο «οπλο» στη μαχη για τον ελεγχο του σωματικου βαρους. Οι κοκκοι του πρασινου καφε ειναι πλουσιοι σε χλωρογενικο οξυ (chlorogenic acid) το οποιο αναστελλει την αφομοιωση των σακχαρων. Ενισχυει το μεταβολισμο του λιπους, βοηθωντας στην παραγωγη ενεργειας, μειωνει την απορροφηση γλυκοζης κι αυξανει τις καυσεις θερμιδων. Ο μαραθος βελτιωνει την πεψη λογω των χωνευτικων και ηρεμιστικων ιδιοτητων του. Με τη σημυδα απεκκρινονται απο τον οργανισμο οι τοξινες. Καψουλα νυχτας Η καψουλα νυχτας, που λαμβανεται πριν τον υπνο, περιεχει στη συνθεση της εκχυλισματα κασκαρας και μελισσοχορτου, καθως και ινουλινη, συστατικα που με την καταπραϋντικη και χαλαρωτικη τους δραση ρυθμιζουν τη σωστη λειτουργια του εντερου. Η κασκαρα ενισχυει την κινητικοτητα του εντερου. Η ινουλινη ειναι πρεβιοτικο που απομονωνεται απο τη ριζα πικροραδικου (κιχωριου) και αναπτυσσει ωφελιμα (φιλικα) βακτηρια στο εντερο. Το μελισσοχορτο ειναι αντισπασμωδικο και αρωγος της πεψης. Έχει χαλαρωτικες και ηρεμιστικες ιδιοτητες. Το Εlimin INTENSE, με τη δυναμη των παραπανω φυσικων συστατικων, σε συνδυασμο με μια ισορροπημενη διατροφη, βοηθα στην επιτευξη του ιδανικου σωματικου βαρους. Κυκλοφορει αποκλειστικα στα φαρμακεια απο τη Lavipharm.
προσφορα για: Αδυνατιστε με τη δυναμη των φυσικων συστατικων! Απο 22€ για το πληρες συμπληρωμα διατροφης Elimin INTENSE της Lavipharm, με 2 συνθεσεις σε 2 διαφορετικες καψουλες & στοχο τη συνεχη 24ωρη δραση που βοηθα στην επιτευξη του ιδανικου βαρους απο το pharmacymagou.gr και με δυνατοτητα αποστολης σε ολη την Ελλαδα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες