Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

αποκτηστε ενεργεια , χαστε ποντους – κιλα και πειτε τελος κυτταριτιδα! 90€ 12 συνεδριες power plate 145€ 12





αποκτηστε ενεργεια , χαστε ποντους – κιλα και πειτε τελος κυτταριτιδα! 90€ 12 συνεδριες power plate 145€ 12
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 90€ για 12 συνεδριες power plate (Αρχικης αξιας 180€)
  • η
  • 145€ για 12 συνεδριες vacu power (Αρχικης αξιας 290€)
  • Νεα Μεθοδος Power Plate.
Το μελλον της εκγυμνασης.
  • Τι ειναι το Power Plate®;
Ο εξοπλισμος Power Plate® ειναι μια εξαιρετικης ποιοτητας συσκευη δονησης που αποτελει την κινητηρια δυναμη μιας νεας διαστασης στις λυσεις για την... ευεξια σε καθε ηλικια, τροπο ζωης και επιπεδο σωματικης ικανοτητας. Χρησιμοποιει τις αρχες του Acceleration Training™ για να προκαλεσουν τη φυσικη ανταποκριση του σωματος στη δονηση. Οι δονησεις αυτες μεταδιδουν κυματα ενεργειας σε ολο το σωμα, προκαλωντας τη συσπαση των μυων, με μια συχνοτητα 25 εως 50 φορες το δευτερολεπτο, αυξανοντας την συνολικη αποδοση με προπονησεις των 15 λεπτων την ημερα, 3 φορες την εβδομαδα.
  • Με Ποιον Τροπο Λειτουργει;
Η Acceleration Training™ με τα μηχανηματα Power Plate® προκαλουν ασταθεια στο ανθρωπινο σωμα, αφου με καθε δονηση το σωμα αναγκαζεται να κανει αντανακλαστικες μυϊκες κινησεις, με συχνοτητα 25 εως 50 φορες το δευτερολεπτο. Επιπλεον, οι συσπασεις αυτες πρεπει να δρουν σε πολλες διαστασεις αφου ουσιαστικα τα μηχανηματα Power Plate® ταλαντωνονται και στα τρια επιπεδα, με τον τροπο ακριβως με τον οποιο εχει σχεδιαστει να κανει το ανθρωπινο σωμα. Το καθαρο αποτελεσμα ειναι μια απιστευτη βελτιωση στο παραγομενο σθενος η δυναμη και ισχυ.
  • Vacu Power
Νεα Μεθοδος στη Διαμορφωση Σωματος. Αντιμετωπιστε αμεσα και οριστικα : λιπος ποντους , κυτταριτιδα απο γοφους , μηρους και κοιλια.
  • Τι ειναι η μεθοδος Vacu Power;
Ειναι μια μεθοδος διαμορφωσης και ανασχηματισμου των αναλογιων του σωματος , η οποια επιτυγχανεται συνδυαζοντας αεροβια ασκηση και συγκεκριμενα περπατημα σε διαδρομο γυμναστικης και θαλαμο υποπεσεις , μεσα στον οποιο βρισκεται ο διαδρομος αλλα και το σωμα μας , απο τα μεση και κατω.
  • Τι ακριβως συμβαινει;
Η δημιουργια συνθηκων υποπιεσης (αρνητικης πιεσης) σε συνδυασμο με την αεροβια ασκηση , εχει ως αποτελεσμα ο οργανισμος μας να στελνει μεγαλες ποσοτητες αιματος στις «προβληματικες» περιοχες. Στις περιοχες δηλαδη που οι ιστοι τους δεν αιματωνονται επαρκως και γι’αυτο ακριβως εχουν δημιουργηθει λιποαποθηκες η και κυτταριτιδα.
προσφορα για: Αποκτηστε ενεργεια , χαστε ποντους – κιλα και πειτε τελος στην κυτταριτιδα! 90€ για 12 συνεδριες Power Plate η 145€ για 12 συνεδριες Vacu Power απο το Arena Fitness στη καρδια του Πειραια!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες