Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

απαλλαγειτε απο τα περιττα κιλα και κυτταριτιδα 8 συνεδριες διαμορφωσης και λιπογλυπτικης





απαλλαγειτε απο τα περιττα κιλα και κυτταριτιδα 8 συνεδριες διαμορφωσης και λιπογλυπτικης
 Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 4 εβδομαδιαια εξατομικευμενα προγραμματα διατροφης, απο κλινικο διαιτολογο-διατροφολογο Χαροκοπειου Πανεπιστημιου , που θα πραγματοποιηθουν σε 3 συνεδριες διατροφης. Δυνατοτητα απωλειας σε υγιεις οργανισμους απο 2 εως 8 κιλα το μηνα .
  • Πληρη εξεταση Ιατρικου & Διατροφικου ιστορικου.
  • 2 αναλυσεις συστασης σωματος (λιπομετρησεις ) που θα πραγματοποιηθουν στην... αρχη και στη ληξη των συνεδριων
  • 8 συνεδριες σε ειδικα ηλεκτρονικα μηχανηματα, για την καταπολεμηση της κυτταριτιδας και τη διαμορφωση του σωματος (λιπογλυπτικη σωματος), διαρκειας 20-40 λεπτων, αναλογα με τις αναγκες του χρηστη
  • 2 θερμογραφικους ελεγχους κυτταριτιδας, που θα πραγματοποιηθουν στην αρχη και στη ληξη των συνεδριων και καταγραφουν το βαθμο μειωσης της κυτταριτιδας
Στις συνεδριες αυτες εφαρμοζονται ειδικα ηλεκτρονικα μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας για καταπολεμηση της κυτταριτιδας και τη διαμορφωση του σωματος. Τα σημεια που εφαρμοζονται ειναι με βαση τις αναγκες του καθε χρηστη. Οι συνεδριες πραγματοποιουνται με συχνοτητα 2 φορες ανα εβδομαδα.
προσφορα για: Απαλλαγειτε απο τα περιττα κιλα και την κυτταριτιδα με 8 συνεδριες διαμορφωσης και λιπογλυπτικης σωματος με χρηση ειδικων μηχανηματων, 2 θερμογραφικους ελεγχους κυτταριτιδας, 4 εβδομαδιαια εξατομικευμενα προγραμματα διατροφης, πληρη εξεταση ιατρικου και διατροφικου ιστορικου και 2 αναλυσεις συστασης σωματος, στα κεντρα αδυνατισματος & αισθητικης VITA PLUS Γλυφαδας, Αμπελοκηπων και Χαλκιδας, μονο 49€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες