Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

απο 25€ επιλεξετε αναμεσα συντηρηση ενος ηλιακου θερμοσιφωνα, συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου





απο 25€ επιλεξετε αναμεσα συντηρηση ενος ηλιακου θερμοσιφωνα, συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 25€ για την συντηρηση ενος ηλιακου θερμοσιφωνα, εως 300 λιτρα
  • η 
  • 35€ για την συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου η φυσικου αεριου, εως 80.000 kcal
  • η
  • 45€ για την συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου η φυσικου αεριου, απο 80.000 kcal εως 120.000 kcal
  • η
  • 35€ για την εγκατασταση ενος κλιματιστικου οικιακης χρησης, απο 9.000 εως 12.000... BTU
  • η
  • 45€ για την εγκατασταση ενος κλιματιστικου οικιακης χρησης, απο 18.000 εως 24.000 BTU
  • Συντηρηση ηλιακου θερμοσιφωνα
Η Προσφορα συμπεριλαμβανει:
  1. Έλεγχο και καθαρισμο boiler
  2. Αντικατασταση ανοδικης προστασιας δοχειου
  3. Πληρωση δοχειου με αντιψυκτικο υγρο (κλειστο κυκλωμα)
  4. Αντικατασταση φλατζας
  5. Έλεγχο μονωσεων /θερμοστατη
Γιατι ειναι απαραιτητη η συντηρηση: Ένας ηλιακος θερμοσιφωνας για να διατηρησει το μεγιστο της αποδοσης του και την αντοχη του στο χρονο , ειναι απαραιτητο να το ελεγχουμε και να το συντηρουμε καθε δυο χρονια .Αυτο πρεπει να γινεται ανεξαρτητα απο το αν λειτουργει κανονικα η οχι .Ειναι σημαντικο να γνωριζουμε οτι σε μια σωστη συντηρηση ,πρεπει να αλλαζεται το ΑΝΟΔΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ, γιατι αποτελει το βασικο σημειο προστασιας του δοχειου απο την ηλεκτρολυση και ετσι αποφευγονται οι βλαβες και οι τρυπιοι ηλιακοι. Συντηρωντας σωστα και εγκαιρως τον ηλιακο σας κερδιζετε ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ.
  • Συντηρηση Καυστηρα 
Η προσφορα περιλαμβανει :
  1. Συντηρηση και καθαρισμο του καυστηρα
  2. Συντηρηση και καθαρισμο του λεβητα
  3. Έλεγχος και μετρηση καυσαεριων
  4. Έκδοση φυλλο ελεγχου για το ΠΕΡΠΑ (απαραιτητο δια του νομου)
Γιατι ειναι απαραιτητη η συντηρηση : Κανοντας συντηρηση στον καυστηρα σας κερδιζετε ως και 50% εξοικονομηση καυσιμων, γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ο καυστηρας δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες και ετσι αυξανεται και η καυση πετρελαιου. Επισης, εξασφαλιζετε την αντοχη και την σωστη λειτουργια των εγκαταστασεων σας, την μεγιστη αποδοση με το λιγοτερο κοστος (βλαβων – καταναλωσης) και αυξανετε την διαρκεια ζωης του λεβητα σας. Χρησιμες συμβουλες: Ο καταλληλοτερος χρονος για την συντηρηση του καυστηρα σας ειναι αμεσως μετα την ληξη της περιοδου θερμανσης (Απριλιος – Ιουνιος). Αυτο γινετε για να μην μεινουν τα καταλοιπα της καυσης ολη την καλοκαιρινη περιοδο και ετσι υπαρξει κινδυνος διαβρωσης των εσωτερικων τοιχωματων του λεβητα Η συντηρηση του καυστηρα ειναι απαραιτητη να γινεται τουλαχιστον ΜΙΑ φορα τον χρονο απο εμπειρους τεχνικους, για να εξασφαλιζετε την σωστη λειτουργια του καυστηρα σας και την αποφυγη βλαβων. Ειναι υποχρεωτικο και απο τον νομο να παιρνεται απο τον τεχνιτη το φυλλο ελεγχου συμπληρωμενο σωστα με τις μετρησεις που εχουν γινει. Το μπεκ ειναι απαραιτητο να αλλαζετε οταν εχει συμπληρωσει τις ωρες λειτουργιας του και οταν διαπιστωθει οτι εχει τοποθετηθει μικροτερο η μεγαλυτερο για τον εκαστοτε λεβητα. Ειναι απαραιτητο να γινεται τακτικος καθαρισμος την καπνοδοχου καθε 2 χρονια, για να αποφευγεται το φραξιμο της καμιναδας, με αποτελεσμα την δημιουργια καπνιας ακομη και την δημιουργια φωτιας.
  • Εγκατασταση κλιματιστικου
H προσφορα περιλαμβανει :
  1. Εγκατασταση ενος κλιματιστικου
  2. Βαση για την στηριξη της εξωτερικης μοναδας
  3. Σωληνας εκροης (Αποχετευση)
  4. Στις σωληνωσεις μεταξυ εσωτερικης και εξωτερικης μοναδας υπαρχει εκπτωση 10%
Σημαντικες λεπτομερειες Στην προσφορα δεν περιλαμβανονται ηλεκτρολογικες γραμμες και ασφαλειες στον πινακα -για μεγαλα κλιματιστικα. Στην προσφορα δεν περιλαμβανονται οι σωληνες που ενωνουμε το κλιματιστικο, οταν ειναι καινουργιο, αλλα γινεται εκπτωση 10%. Σε απομακρυσμενες περιοχες (απο την εταιρια) υπαρχει επιβαρυνση , και απαιτειται συνεννοηση με την εταιρια.
προσφορα για: Απο 25€ για να επιλεξετε αναμεσα στη συντηρηση ενος ηλιακου θερμοσιφωνα, την συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου η φυσικου αεριου η την εγκατασταση ενος κλιματιστικου οικιακης χρησης, απο το εμπειρο & εξειδικευμενο προσωπικο της Thermit!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες