Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

70€ υποδεχτειτε νεο έτος bansko βουλγαριας, περαστε ενα αξεχαστο 4ημερο περιλαμβανει τρεις (3)





70€ υποδεχτειτε νεο έτος bansko βουλγαριας, περαστε ενα αξεχαστο 4ημερο περιλαμβανει τρεις (3)


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την  περιοδο  31/12/2011 – 3/01/2012

  • Το καθε κουπονι περιλαμβανει  Τρεις (3) διανυκτερευσεις για ενα ατομο σε δικλινο studio με πρωινο, στο Hotel BALKAN JEWEL 4*

  • Η χρηση των υπηρεσιων Spa ειναι Δωρεαν, εκτος απο το μασαζ.

  • Υπαρχει συνεχεις μεταφορα με mini-bus απο το ξενοδοχειο στα ski lift.

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη,... για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Θα υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας με λεωφορειο στο Μπανσκο απο Αθηνα και Θεσσαλονικη στις 31/12. Το κοστος ειναι 60€ το ατομο απο την Αθηνα (μετ’ επιστροφης) και 25€ το ατομο απο Θεσσαλονικη (μετ’ επιστροφης). Οι πελατες θα πρεπει να ενημερωνουν αμεσα το γραφειο εαν επιθυμουν να κρατησουν θεση στο λεωφορειο. Τα χρηματα για την μεταφορα θα δινονται απευθειας στο πρακτορειο VELAS TOURS λιγες μερες πριν την αναχωρηση.


 
         




Hotel BALKAN JEWEL 4*
Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω
 
 
Το Balkan Jewel Resort βρισκεται στους προποδες του ορους Πιριν και εχει θεα στο γηπεδο γκολφ Ian Woosnam. Προσφερει διαμερισματα και στουντιο με δωρεαν ενσυρματη συνδεση στο internet, ανετους χωρους καθιστικου και δαπεδα παρκε.
Το ξενοδοχειο βρισκεται στην κοιλαδα Razlog και περιβαλλεται απο βουνα. Όλες οι μοναδες διαθετουν ενδοδαπεδια θερμανση και ζεστο τζακι, πληρως εξοπλισμενη κουζινα και τηλεοραση επιπεδης οθονης με καλωδιακα καναλια.
Στο Balkan Jewel θα βρειτε lobby bar και εστιατοριο, καθως και γυμναστηριο και σπα με πισινα. Υπαρχουν επισης χωροι παιχνιδιου για παιδια.
Διατιθεται δωρεαν ιδιωτικος χωρος σταθμευσης στις εγκαταστασεις του ξενοδοχειου.
προσφορα για: 70€ για να υποδεχτειτε το Νεο Έτος στο Bansko της Βουλγαριας, περαστε ενα αξεχαστο 4ημερο που περιλαμβανει Τρεις (3) διανυκτερευσεις για ενα ατομο σε δικλινο studio με πρωινο και δωρεαν χρηση των υπηρεσιων Spa, στο Hotel BALKAN JEWEL 4*, αξιας 118€-εκπτωση 41%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες