Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

24€ απολαυσετε ένα relax&pool προγραμμα περιλαμβανει 1 anti-stress massage (40 λεπτων) θαλασσοθεραπεια pool- relax area





24€ απολαυσετε ένα relax&pool προγραμμα περιλαμβανει 1 anti-stress massage (40 λεπτων) θαλασσοθεραπεια pool- relax area


  • Η προσφορα ισχυει εως 30/03/2012

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Ένα Relax&Pool Προγραμμα περιλαμβανει 1 anti-stress massage (40 λεπτων) μια θαλασσοθεραπεια Pool- Relax Area (40 λεπτων) και 1 Σαουνα- Rassoul (45 λεπτων)

  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια 3 μερες πριν στο τηλεφωνο 22990 63737

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η... φιλους του.

  • Η προσφορα δεν συνδυαζεται η συμψηφιζεται με αλλες προσφορες

  • Ωραριο λειτουργιας: Μαρκοπουλο: Δευτερα-Παρασκευη 08:00-23:00, Σαββατο 10:00-18:00.

  • Επιπλεον, και μονο για τους κατοχους των κουπονιων της συγκεκριμενης προσφορας, ισχυει εκπτωση 40% σε οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα

  • Οι υπηρεσιες δεν ειναι απαραιτητο να πραγματοποιηθουν μαζι

 
         
 1.ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ:

Μασαζ σε ολο το σωμα με επαλειψη ενυδατικης κρεμας με εκχυλισματα αρωματικων φυτων και βοτανων. Ιδιαιτερα ευεργετικο για τη βελτιωση του νευρικου συστηματος, προσφερει βαθια χαλαρωση και ψυχικη ηρεμια.





2.POOL - RELAX AREA

Ζηστε την εμπειρια της θαλασσοθεραπειας, αφηστε την μαγικη δραση του νερου να αγκαλιασει το σωμα σας και απολαυστε τα ευεργετικα αποτελεσματα του υπεροχου συνδυασμου της Πισινας και Relax Area.



Pool: Πισινα με ζεστο νερο σε θερμοκρασια 28ο-30οC, τεσσαρων φυσιοθεραπευτικων σταθμων (αντιθετη κολυμβηση, κανονι για πιεση υδροβροχης στον αυχενα, πλευρικα υδρομασαζ για ποδια - μεση - γλουτους και blower καθιστο υδρομασαζ). Η χλωριωση του νερου επιτυγχανεται με αλατι που μετατρεπεται σε χλωριουχο νατριο και ειδικα φιλτρα UV καθαριζουν και προστατευουν με τον πλεον συγχρονο τροπο.

Relax Area: Περιοχη καταλληλα διαμορφωμενη με αναπαυτικα καθισματα relax, οπου η μουσικη, τα χρωματα και τα αρωματα, χαλαρωνουν και ανακουφιζουν απο το καθημερινο stress





3.ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Οι Ελληνικες και Ρωμαϊκες Θερμες, ηταν πραγματικοι ναοι απολαυσης, χωροι συναντησης και γνωριμιων, οασεις υγειας, θεατρα τεχνης και κουλτουρας, στα οποια οι επισκεπτες αφουγκραζονταν το σωμα και το πνευμα τους. Το μυστικο τους, ηταν κλεισμενο μεσα στην υγιεινη δυναμη της θερμοτητας, η οποια παραγοταν στους φημισμενους ρωμαϊκους φουρνους “hypocausius”. Οι φουρνοι αυτοι, ηταν κατασκευες βασισμενες σε ιδιαιτερη Θερμο-υδραυλικη εγκατασταση η οποια λειτουργουσε τροφοδοτουμενη με καρβουνο ξυλου. Ειδικα καναλια οδηγουσαν το θερμο νερο στις πισινες και τις μπανιερες, ενω ο καπνος μεσα απο ειδικη εγκατασταση θερμαινε τα τοιχια και τα δαπεδα των μεμονωμενων χωρων. Μεσα απο την βιοκλιματολογια και τον ελεγχο της θερμοκρασιας, ωστε αυτη να δινεται στην καταλληλη ποσοτητα και σε διαφορετικες κλιμακες στα διαφορα τμηματα, επιτυγχανονταν θεαματικα αποτελεσματα τοσο για την σωματικη, οσο και για την ψυχικη υγεια των θαμωνων. Η αρχιτεκτονικη συνθεση των χωρων, υπακουε σε μια πολυ συγκεκριμενη ακολουθια, γυρω απο την πηγη θερμοτητας “hypocausius”.

Η σημερινη του μορφη συνανταται στο Yava Fitness Center, ως Κυκλος Αναγεννησης και περιλαμβανει:





Rassoul:

Εφαρμογη Ρωμαϊκης προελευσης με θερμοκρασια που αναπτυσσεται απο 39ο – 42ο C, ιδανικη για την φυσικη αυξηση του μεταβολισμου. Χρησιμοποιει χρωμοθεραπεια σε συνδυασμο με λασπες σε ολο το σωμα για λιποδιαλυση η φυκια σε τοπικα σημεια η αργιλο για συσφιξη η ακομη και ενυδατικες κρεμες για προσωπο και μπουστο. Μετα την εφαρμογη, ευχαριστη υδροβροχη αγκαλιαζει το σωμα, ξεπλενοντας το και αφηνοντας το λειο, καθαρο και βελουδινο.
 
      
 
προσφορα για: 24€ για να Απολαυσετε Ένα Relax&Pool Προγραμμα περιλαμβανει 1 anti-stress massage (40 λεπτων) μια θαλασσοθεραπεια Pool- Relax Area (40 λεπτων) και 1 Σαουνα- Rassoul (45 λεπτων) στην κορυφαια αλυσιδα γυμναστηριων στην Ελλαδα, τα Yava Fitness Centers στο Μαρκοπουλο, Αξιας 120€- εκπτωση 80%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες