Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

nail point: manicure pedicure επαγγελματικα





nail point: manicure pedicure επαγγελματικα
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και περιλαμβανει ενα manicure η ενα pedicure με δωρο nail art, στο Εκπαιδευτικο κεντρο αισθητικης ακρων "Nail point" στο κεντρο της Αθηνας.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 6€ για ενα manicure με ημιμονιμο βερνικι LEI..BY CLARISSA MAILS, απλο η γαλλικο, διαρκειας 3 εβδομαδων
  • 7€ για ενα manicure με προϊοντα VINYLUX της εταιρειας CND, διαρκειας 2... εβδομαδων
  • 9€ για ενα pedicure, απλο η γαλλικο
Το κουπονι ισχυει εως 31/07/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 10:00 - 20:00
Σαββατο 10:00-16:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 2-3 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 215 5055669.
Σε περιπτωση που υπαρχει ηδη ημιμονιμη βαφη και απαιτειται αφαιρεση, υπαρχει εξτρα χρεωση 3€, τα οποια καταβαλλετε απευθειας στην επιχειρηση.

Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Nail point. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Nail point: Manicure η pedicure με επαγγελματικα προϊοντα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες