Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ο μαγος οζ: περιοδεια





ο μαγος οζ: περιοδεια
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα την εισοδο στη παιδικη παρασταση «Ο μαγος του Οζ» απο την παιδικη σκηνη του Γιαννη Χριστοπουλου, θεατρικη διασκευη του Χαρη Ρωμα, μουσικη απο τον Γιαννη Ζουγανελη και χορογραφιες απο τον Φωτη Μεταξοπουλο! Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 31/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν... χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Το κουπονι ισχυει για μια απο τις παραστασεις:
Σαββατο 23/05: Χαλανδρι, Θερινος Κινηματογραφος «Αθηνα», ωρα 20:00.
Κυριακη 24/05: Αγ. Παρασκευη, Θερινος Κινηματογραφος «Αμαρυλλις», ωρα 19:15.
Τεταρτη 20/05: Γλυφαδα, Θερινος Κινηματογραφος «ODEON», ωρα 19:30.
Κυριακη 24/05: Αργυρουπολη, Θερινος Κινηματογραφος «ΑΛΟΜΑ», ωρα 19:30.
Τεταρτη 27/05: Γερακας, Θερινος Κινηματογραφος «Γερακας», ωρα 19:30.
Σαββατο 30/05: Βραυρωνας, «Hotel Mare Nostrum», ωρα 20:00.
Κυριακη 31/05 Πορτο Ραφτη, Θερινος Κινηματογραφος «Άλεξ», ωρα 20:00.
Σαββατο 06/06: Αργυρουπολη, Θερινος Κινηματογραφος «ΑΛΟΜΑ», ωρα 19:15.
Κυριακη 07/06: Άνω Γλυφαδα, Θερινος Κινηματογραφος «Μαριλενα», ωρα 19:30. Δεν απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον κινηματογραφο της επιλογης σας. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Ο μαγος του Οζ: Περιοδεια στον Νομο Αττικης!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες