Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 12 Μαΐου 2015

music theatre «σφιγγα»: live «οπωσ ποτε» κωστα





music theatre «σφιγγα»: live «οπωσ ποτε» κωστα
Καθε κουπονι ισχυει για 1 η 2 ατομα και αφορα εισοδο στο Live «ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ» με τον Κωστα Τουρνα, στο Music Theatre «Σφιγγα», στο κεντρο της Αθηνας.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • Εισοδο 2 ατομων με γευμα
  • Εισοδο 1 ατομου
Το γευμα περιλαμβανει σαλατα, ορεκτικο, κυριως πιατο και γλυκο (ποτα και αναψυκτικα δεν... περιλαμβανονται).
Το κουπονι ισχυει εως 30/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες Live:
Καθε Παρασκευη και Σαββατο στις 22:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατησεις στο τηλεφωνο 211- 4096149 και στο κιν.: 6987- 844845. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του, στον χωρο του Music Theater «Σφιγγα», την ημερα της επισκεψης σας. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Music Theatre «Σφιγγα»: Live «ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ» με τον Κωστα Τουρνα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες