Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

θεατρο λυχνος τεχνης και πολιτισμου: «ρουζ, λιβανι και κονιακ» θοδωρη κατσαρου





θεατρο λυχνος τεχνης και πολιτισμου: «ρουζ, λιβανι και κονιακ» θοδωρη κατσαρου
Περιλαμβανει:Εισιτηριο εισοδου 1 ατομου για την ανατρεπτικη μαυρη κωμωδια «Ρουζ, Λιβανι και Κονιακ» του Θοδωρη Κατσαρου, που παρουσιαζεται στο Θεατρο Λυχνος τεχνης και πολιτισμου. Συντελεστες Σκηνοθεσια : Μανος Αντωνιου
Σκηνικα: Αλεξανδρος Χαιρετακης
Μουσικη: Βανιας Απεργης
Φωτισμοι: Νασος Κοτριδης
Κοστουμι νυχτεριδας: Κοσμας Πανωριδης
Βοηθος... σκηνοθετη: Δαναη Γιατρου
Οργανωση Παραγωγης: Σοφια Μαξουρη. Παιζουν οι ηθοποιοι : Μακης Αρβανιτακης, Κωνσταντινα Ανδριοπουλου, Ιορδανης Καλεσης, Έλενα Κωνσταντιου, Θαλης Πολιτης, Μπαμπης Βρακας, Μαρινα Κουρουνιωτη, Ιωαννα Νταλιου. Λιγα λογια για το εργο Μια ανατρεπτικη μαυρη κωμωδια, που εκανε την πρεμιερα της στις 29 Νοεμβριου 2014 στο Λυχνος τεχνης και πολιτισμου, γραμμενη απο τον Θοδωρη Κατσαρο και σκηνοθετημενη απο τον Μανο Αντωνιου.
Οι χαρακτηρες του εργου σπανε καθε αγκυλωση καθωσπρεπισμου της συντηρητικης νοοτροπιας της επαρχιας. Το μικρο χωριο του Αναξιμανδρου, ενος πλουσιου γαιοκτημονα, γινεται ανω κατω οταν ο ιδιος προσπαθει να στησει την κηδεια του για να διαφυγει στο εξωτερικο. Διαχυτα στοιχεια σουρεαλισμου μεσα απο κωμικοτραγικες καταστασεις που ισορροπουν με τις λεπτες γραμμες της διαφορετικοτητας των χαρακτηρων. Πλοκη εργου Στο χωριο του Αναξιμανδρου, τα στοματα ειναι ερμητικα κλειστα. Ο θανατος του πλουσιου γαιοκτημονα γινεται αφορμη για να αποκαλυφθουν καλα κρυμμενα μυστικα που ουτε ο νοικοκυρης δεν τα γνωριζε!
Οι εκπληξεις διαδεχονται η μια την αλλη. Η κορη του αποθανοντα κρεμιεται απο τα κλαδια και τρωει εντομα, η χηρα του χωριου ξεσκεπαζει μια καλα οργανωμενη απατη ενω ο αστυνομικος που προσπαθει να διαλευκανει μια κλοπη κοσμηματων, μαθαινει οτι ο γιος του ειναι gay! Τι γινεται ομως, οταν στο χωριο εμφανιζεται ενα τραβεστι, μια πορνη πολυτελειας και μια προσκυνητρια; Μεσα απο κωμικοτραγικες καταστασεις η ελληνικη επαρχεια ξεδιπλωνει το ταπεραμεντο της και τα παθη της. Οι ιντριγκες και οι παρανομοι ερωτες βγαινουν στο φως... Όλα αυτα ενοψει μιας κηδειας.
προσφορα για: Θεατρο Λυχνος τεχνης και πολιτισμου: «Ρουζ, Λιβανι και Κονιακ» του Θοδωρη Κατσαρου. 



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες