Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

music theater «σφιγγα»: masque latin party μενου 2, κυριακη





music theater «σφιγγα»: masque latin party μενου 2, κυριακη
Περιλαμβανει:Εισοδο 2 ατομων στο Music Theater «Σφιγγα», στο κεντρο της Αθηνας, για party masque και μενου με μεξικανικο φαγητο για 2, με μουσικη υποκρουση απο τη συνθετρια Ζωη Τηγανουρια και το ακορντεον της και πολυ Latin χορο!Το Μενου
  • 2 Μεξικανικες σουπες τοματας με λωριδες τορτιγιας και τριμμενο τυρι.
  • 1 Μεξικανικη σαλατα με μιξ λαχανικων, τρικολορ πιπεριες, μπεικον, καλαμποκι, κοκκινα φασολια & σως... μπαρμπεκιου.
  • 2 Κυριως πιατα με επιλογη απο: Γλυκοξινο κοτοπουλο η καυτερο χοιρινο. Συνοδευονται και τα 2 με μεξικανικο ρυζι και πατατες φουρνου.
  • 2 Επιδορπια με επιλογη απο: Πανακοτα με γευση φραουλα η σοκολατα.

Ζωη Τυγανουρια

Η Ζωη Τηγανουρια γεννηθηκε και μεγαλωσε στη Σαμοθρακη. Μεγαλωνοντας μεσα σε μουσικη οικογενεια, παιζοντας μαζι με τον πατερα της, παραδοσιακο βιολατορα, σε χορους του νησιου που ονομαζονταν μπαλοι, μυηθηκε στην απο καρδιας ενασχοληση και αφοσιωση στη μουσικη.
Ως ακκορντεονιστα (solist), η Ζωη Τηγανουρια συνεργαζεται με τα μεγαλυτερα ονοματα της συγχρονης ελληνικης μουσικης σκηνης οπως Γ. Νταλαρας, Δ. Γαλανη, Χ. Αλεξιου, Μαρινελλα, Ε. Αρβανιτακη, Μ. Χατζηγιαννης, Μ. Φραγκουλης, Α. Ρεμος, Τ. Τσανακλιδου, Μ. Κανα, Ο. Περιδης, Π. Θαλασσινος και πολλους αλλους και ηχογραφει σε εκατονταδες δισκους.
Το 2006 η Ζωη Τηγανουρια ανοιγει ως support τις συναυλιες του James Brown σε Αθηνα και Θεσσαλονικη (θεατρο Λυκαβητου στην Αθηνα, θεατρο Γης στην Θεσσαλονικη). Miler Rodriguez Χορευτης Salsa για πολλα χρονια και μαθητης του Johnny Vasquez στο Μεξικο, ο Miler ξεσηκωνει τους θεατες με την ενεργεια και την ταχυτητα του στο χορο. Έχει παρακολουθησει σεμιναρια με τον Seo Fernandez, Luis Vasquez, το Super Mario, Pablo y Diana, και εχει συμμετασχει σε μερικα απο τα μεγαλυτερα φεστιβαλ χορου στον κοσμο, οπως στην Πολη του Μεξικου, και αλλες πολεις στο Μεξικο, Ιταλια, Τουρκια, Ολλανδια, Πορτογαλια, η Ισπανια και στην Ελλαδα (Todo Latino Salsa Festival, Άνοιξη salsa Festival, Χορευτικη μουσικη φεστιβαλ στην Αθηνα). Έχει επισης κανει πολλες εμφανισεις σε clubs σε ολη την Ευρωπη.Δειτε ενα αποσπασμα με τη Ζωη Τηγανουρια: Zoe: Libertango
προσφορα για: Music Theater «Σφιγγα»: Masque latin party με μενου για 2, την Κυριακη της Αποκριας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες