Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

η παιδικη θεατρικη παρασταση, θα διασκεδασει και θα ψυχαγωγησει μικρους & μεγαλους, «ιστοριες





η παιδικη θεατρικη παρασταση, θα διασκεδασει και θα ψυχαγωγησει μικρους & μεγαλους, «ιστοριες
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου, 1 ατομου, στη παιδικη θεατρικη παρασταση «Ιστοριες του παππου Αριστοφανη» του Δ. Ποταμιτη, σε σκηνοθεσια Νικου Δαφνη, στο θεατρο «Κατω απ’ τη γεφυρα»
  • Διαρκεια εργου: 80΄ λεπτα
Το Θεατρο «Κατω απο τη Γεφυρα», παρουσιαζει στην Παιδικη του Σκηνη το εργο του Δημητρη Ποταμιτη με τιτλο «Ιστοριες του παππου Αριστοφανη»... σε σκηνοθεσια Νικου Δαφνη. Προκειται για τεσσερις κωμωδιες του Αριστοφανη (Ειρηνη, Αχαρνεις, Πλουτος και Όρνιθες) που διασκευασε και ανεβασε το 1978, στο θεατρο Έρευνας, σε μια παρασταση «σταθμο» στην ιστορια του Παιδικου θεατρου στη χωρα μας. Με ευφανταστα σκηνικα, δεκαδες κοστουμια και αξιοποιωντας (οσο χρειαζεται) τη μαγεια των πολυμεσων, η παρασταση ευελπιστει να διασκεδασει τους μικρους (και οχι μονο) θεατες και να τους ταξιδεψει σε κοσμους τετοιους - σαν αυτους που οραματιστηκε ο μεγαλος ποιητης - που η ειρηνη, η ελευθερια η δικαιοσυνη, η παιδεια και η δημοκρατια ειναι κατακτησεις και οχι … ευχες. Η μουσικη και τα τραγουδια της παραστασης ειναι του Γιαννη Ζουγανελη και στο μεγαλυτερο μερος της θα ειναι η ιδια εκεινης της παραστασης του 1978, που θεωρειται πια «κλασικη» στο χωρο της παιδικης δισκογραφιας.
προσφορα για: Η παιδικη θεατρικη παρασταση, που θα διασκεδασει και θα ψυχαγωγησει μικρους & μεγαλους, «Ιστοριες του παππου Αριστοφανη» του Δ. Ποταμιτη, σε μουσικη & τραγουδια του Γ. Ζουγανελη, παρουσιαζεται στο θεατρο «Κατω απ’ τη γεφυρα»! Εισιτηριο γενικης εισοδου, 5€/ατομο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες