Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

η εκπληκτικη κωμωδια νταριο φο «ο τυχαιος θανατος ενος αναρχικου», σκηνοθεσια σπυρου





η εκπληκτικη κωμωδια νταριο φο «ο τυχαιος θανατος ενος αναρχικου», σκηνοθεσια σπυρου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου, 2 ατομων, στην παρασταση «Η κωμωδια του τυχαιου θανατου ενος αναρχικου» του Νταριο Φο, σε σκηνοθεσια του Σπυρου Παπαδοπουλου, στο θεατρο Καππα 
  • Διαρκεια εργου: 120΄ λεπτα 
Ο Σπυρος Παπαδοπουλος μετα απο τεσσερις σεζον τεραστιας επιτυχιας θα παρουσιασει απο την Παρασκευη 8 Νοεμβριου και για περιορισμενο αριθμο... παραστασεων την εκπληκτικη κωμωδια «Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ» στο Θεατρο Καππα, τη νεα του θεατρικη στεγη, που θα φιλοξενει απο εδω και περα τα καλλιτεχνικα του σχεδια. «Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ» του μεγαλου Ιταλου Νομπελιστα συγγραφεα Νταριο Φο, σε μεταφραση Άννας Βαρβαρεσου και σκηνοθεσια Σπυρου Παπαδοπουλου αγαπηθηκε απο κοινο και κριτικους και απο την πρωτη κιολας χρονια που ανεβηκε, κερδισε τα βραβεια κοινου του Αθηνοραματος, παραστασης και σκηνοθεσιας.
προσφορα για: Η εκπληκτικη κωμωδια του Νταριο Φο «Ο τυχαιος θανατος ενος αναρχικου», σε σκηνοθεσια του Σπυρου Παπαδοπουλου, επιστρεφει για 5η συνεχη χρονια στο θεατρο Καππα! Εισιτηριο γενικης εισοδου, 2 ατομων, 20€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες