Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

δωστε κατοικιδιο ανεση χρειαζεται μοναδικο puppy potty pad! απο 12€ μοναδικη φορητη τουαλετα 100% οργανικο





δωστε κατοικιδιο ανεση χρειαζεται μοναδικο puppy potty pad! απο 12€ μοναδικη φορητη τουαλετα 100% οργανικο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 12€ για μια φορητη τουαλετα για το κατοικιδιο σας Puppy potty pad απο 100% οργανικο γκαζον και ειδικα σχεδιασμενο για ευκολη μεταφορα και καθαρισμο, με παραλαβη απο το καταστημα
  • η
  • 16€ για μια φορητη τουαλετα για το κατοικιδιο σας Puppy potty pad απο 100% οργανικο γκαζον και ειδικα σχεδιασμενο για ευκολη μεταφορα και καθαρισμο, με πανελλαδικη αποστολη
Δωστε τελος στα... λερωμενα χαλια και επιπλα, καθως και στα απροσδοκητα "δωρακια" που σας κανουν τα τρισχαριτωμενα κουταβια σας η ακομα και τα πιο μεγαλα σε ηλικια σκυλακια σας οταν τα αφησετε πολυ ωρα μεσα στο σπιτι. Δωστε τελος στις ενοχλητικες μυρωδιες που επιμενουν, καθως και στα γεματα εκπληξεις μπαλκονια σας. Το puppy toilet training tray ειναι καταλληλο τοσο για εσωτερικους οσο και για εξωτερικους χωρους. Ειναι αντι-μικροβιακο και παγιδευει στη βαση του τα υγρα, περιοριζοντας τις δυσαρεστες οσμες. Αποτελειται απο τη βαση, μια σχαρα που κλειδωνει πανω στη βαση και μαλακο συνθετικο γρασιδι που συγκρατει τις μυρωδιες. Πλενεται πολυ ευκολα με ζεστο νερο και σαπουνι. Ιδανικο για:
  • Εκπαιδευση κουταβιων
  • Κατοικιδια σε διαμερισματα
  • Βροχερες η πολυ κρυες μερες που το κατοικιδιο σας δεν θελει να βγει εξω
  • Άρρωστα η ηλικιωμενα κατοικιδια που δεν τους ειναι πλεον ευκολο να κινηθουν.
  • Διαστασεις: 47 x 33 x 4 εκατοστα
Δωστε στο κατοικιδιο σας την ανεση που του χρειαζεται και χαρειτε και εσεις περισσοτερες ωρες μαζι του!!! Ένας ευκολος, ευχρηστος και οικονομικος τροπος που ηρθε για να σας λυσει τα χερια!!!
προσφορα για: Δωστε στο κατοικιδιο σας την ανεση που του χρειαζεται με το μοναδικο Puppy potty pad! Απο 12€ για την μοναδικη φορητη τουαλετα με 100% οργανικο γκαζον με ευκολο αδειασμα αλλα και μεταφορα απο την Idea Hellas, και με δυνατοτητα αποστολης σε ολη την Ελλαδα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες