Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

κατακτηστε ευεξια, σωματικη χαλαρωση και πνευματικη διεγερση θεραπειες massage βασισμενες κινεζικη





κατακτηστε ευεξια, σωματικη χαλαρωση και πνευματικη διεγερση θεραπειες massage βασισμενες κινεζικη
Το TuiNa Massage, σας παρουσιαζει το All Massage. Νεος χωρος, περισσοτερες υπηρεσιες, ιδια και ακομα καλυτερη ποιοτητα! Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 12€ για μια θεραπεια διαρκειας 30΄ λεπτων, επιλογης απο:
  1. Half body Tuina massage
  2. Half body Thai Oil massage
  • η
  • 22€ για μια θεραπεια διαρκειας 55΄ λεπτων, επιλογης απο:
  1. Full body Tuina massage
  2. Full body Thai Oil... massage
  3. Thai foot massage
  4. Full Body Cold Stone massage
  • Full Body Tuina
Διαρκεια Θεραπειας 55΄ Το Tui Na μασαζ ειναι η παλαιοτερη μεθοδος μασαζ στην ιστορια της Κινας, εχει χρησιμοποιηθει ευρεως για τη φροντιδα υγειας και τη θεραπεια ασθενειων.
  • Τι ειναι το Tuina;
Το Tui Na μασαζ ειναι η παλαιοτερη μεθοδος μασαζ στην ιστορια της Κινας, εχει χρησιμοποιηθει ευρεως για τη φροντιδα υγειας και τη θεραπεια ασθενειων. Συγκεκριμενα ο μηχανισμος της δουλευει οπως ο μασεζ χρησιμοποιησει τα χερια, αγκωνες η αλλα μερη του σωματος του, με ιδιαιτερη τεχνικη η με ειδικα εξαρτηματα η (βελονισμο) σε σημεια επιφανειας του ανθρωπινου σωματος, ετσι ωστε να ρυθμισει τις φυσιολογικες και παθολογικες καταστασεις του σωματος, για την επιτευξη της ανακτησης και προληψης των ασθενειων. Το Tui Na μασαζ ανηκει στην εξωτερικη θεραπεια της παραδοσιακης κινεζικης ιατρικης, ειναι καθαρα φυσικη μη φαρμακευτικη θεραπεια, επισης, ειναι ανωδυνη, μη τοξικη, χωρις παρενεργειες, αβλαβη και μη επεμβατικη φυσικη θεραπεια. Το Tui Na μασαζ ειναι πολυ χρησιμο για την ανακουφιση του πονου απο το λαιμο και τον ωμο, επισης, απο τη μεση και τα ποδια, ειδικα για την ανακουφιση απο τον πονοκεφαλο. Επισης, μπορει να ανακουφισει την κουραση των μυων και την πνευματικη ενταση που προκαλειται απο την εντατικη εργασια, να βοηθησει ανθρωπους κατα της αϋπνιας και την προληψη των κρυολογηματων, κλπ. Η θεραπεια περιλαμβανει:
  1. Αυχενα, πλατη, χερια, μεση και ποδια
  2. Δεν περιλαμβανει μασαζ κεφαλης η πελματων
  • Thai oil massage
Διαρκεια Θεραπειας 55΄ To Thai Massage (Ταϋλανδεζικo Μασαζ) ειναι μια τεχνη παλαιοτερη των 2,500 ετων, που η εφαρμογη της επι αιωνες εχει αποδειξει τη θεραπευτικη της αξια. Ο σκοπος αλλα και η λειτουργια του Thai Massage ειναι να ανοιξει τα κεντρα της εσωτερικης μας ενεργειας (Chi - Prana), να διεγειρει και να ισορροπησει την ροη της μεσω των ενεργειακων γραμμων Sen (κατι αναλογο των μεσημβρινων της Κινεζικης ιατρικης), ετσι ωστε να βοηθησει το σωμα στη φυσικη του ταση για αυτοθεραπεια To Τhai oil massage, ειναι ενας συνδυασμος χαλαρωτικου Ταϋλανδεζικου μασαζ σε με αιθερια ελαια και αρωματοθεραπεια. Αφεθειτε στα χερια της θεραπευτριας και διωξτε το αγχος της ημερας με ενα βαθυ χαλαρωτικο μασαζ. Δεξιοτεχνικες μαλαξεις θα διωξουν την ενταση που εχετε συσσωρευσει, θα χαρισουν ευεξια, πνευματικη ηρεμια και αναζωογονηση. Ενω παραλληλα τα ευεργετικα αιθερια ελαια θα σας φτιαξουν τη διαθεση και θα επιταχυνουν τη ψυχικη και πνευματικη ισορροπια.
  • Thai foot massage
Διαρκεια Θεραπειας 55΄ Το μασαζ ποδιων «ρεφλεξολογιας» ειναι ενα οργανο που βοηθαει στη καλη κυκλοφορια του αιματος και της λεμφου . Η συνεδρια ξεκινα με χαλαρωτικες μαλαξεις και κατοπιν ασκουνται τεχνικες συνδυασμων πιεσης με τα δακτυλα και με την χρηση ειδικου ξυλινου εργαλειου. Η μορφη αυτη μασαζ περα του γεγονοτος πως κανει το βαδισμα μας πιο αναλαφρο, ισορροπει τα οργανα του σωματος βοηθαει στην αποβολη του αγχους και στο να εχουμε ενα καλο υπνο. Θεραπευει απο ασθενειες οπως η κεφαλαλγια, δυσκοιλιοτητα και οι ημικρανιες.
  • Cold Stone Full Body massage
Διαρκεια Θεραπειας 55΄ Το Cold Stone Massage προσφερει ανακουφιση απο το στρες και βοηθαει το σωμα να χαλαρωσει. Επισης βοηθαει το μυαλο να χαλαρωσει απο το αγχος και τα ψυχικα τραυματα. Το Cold Stone Massage ειναι χρησιμο για αθλητικες κακωσεις, οιδηματα και φλεγμονες. Βοηθαει να ηρεμησει το σωμα με τη χρηση δροσερων πετρων σε συνδυασμο με την κατευναστικη επιδραση του ανθρωπινου αγγιγματος. Το Cold Stone Massage ειναι μια αρχαια τεχνη που ειναι τωρα ξανα στη μοδα. Το Cold Stone Massage προσφερει ανακουφιση απο το στρες και βοηθαει το σωμα να χαλαρωσει. Επισης βοηθαει το μυαλο να χαλαρωσει απο το αγχος και τα ψυχικα τραυματα. Το Cold Stone Massage ειναι χρησιμο για αθλητικες κακωσεις, οιδηματα και φλεγμονες. Βοηθαει να ηρεμησει το σωμα με τη χρηση δροσερων πετρων σε συνδυασμο με την κατευναστικη επιδραση του ανθρωπινου αγγιγματος. Το Cold Stone Massage ειναι μια αρχαια τεχνη που ειναι τωρα ξανα στη μοδα. Ορισμενοι ασθενεις θα πρεπει να αποφευγουν αυτο το ειδος του μασαζ, οπως ασθενεις με παθηση της καρδιας, του δερματος που παθαινει ευκολα φλεγμονη η εχει ευαισθησια στις χαμηλες θερμοκρασιες. Σε τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει οι πελατες αυτοι να συμβουλευτουν το γιατρο τους πριν κανουν Cold Stone Massage. Το Cold Stone Massage βοηθαει στις παρακατω περιπτωσεις:
  1. Ανακουφιση του αγχους Λειες μαρμαρινες πετρες χρησιμοποιουνται σε αυτη τη θεραπεια. Το Cold Stone Massage μπορει να βοηθησει στην ανακουφιση του αγχους, και οταν τοποθετουνται στο σωμα, οι μαρμαρινες πετρες βοηθουν το μυαλο να εστιασει στο σωμα, αντι στο ψυχολογικο στρες.
  2. Μειωνει τα προβληματα στα ιγμορεια Τα προβληματα μπορουν να μειωθουν με Cold Stone Massage. Οι πετρες τοποθετουνται πανω απο ενα υφασμα και τοποθετειται πανω στο προσωπο για να προστατευτει το δερμα. Η χαμηλη θερμοκρασια των πετρων μπορει να λειτουργησει για την ανακουφιση του ρινικου πρηξιματος και να μειωσει τη ρινικη συμφορηση.
  3. Ανακουφιση συμπτωματων εμμηνορροιας Οι πονοι της περιοδου και το φουσκωμα μπορει να ηρεμησει με ενα Cold Stone Massage. Οι Κρυες πετρες τοποθετουνται στην περιοχη της κοιλιας βοηθουν στην ελαττωση του πρηξιματος της μητρας και ετσι μπορει να βοηθησει ανακουφιση της δυσφοριας και του πονου.
  4. Ενισχυση της κυκλοφοριας Ένα Cold Stone Massage μπορει να βοηθησει στην βελτιωση της κυκλοφοριας. Οι κρυες μαρμαρινες πετρες που τοποθετουνται σε στρατηγικα σημεια του σωματος, μπορουν να βελτιωσουν τη γενικη κυκλοφορια του σωματος. Ένα μασαζ με κρυες πετρες μπορει επισης να συντελεσει στη μειωση της υψηλης πιεσης του αιματος.
  5. Αντιμετωπιση Αθλητικων Κακωσεων Οι αθλητικες κακωσεις, οπως τενοντιτιδα, μπορουν να ωφεληθουν απο τη θεραπεια του Cold Stone Massage. Η κρυοθεραπεια (Cryotherapy), καταπραΰνει τη φλεγμονη των μυων και των αρθρωσεων στην πονεμενη περιοχη και μειωνει το πρηξιμο.
  6. Αναζωογονηση των επιπεδων ενεργειας Τα επιπεδα ενεργειας μπορουν να αναζωογονηθουν μετα απο ενα μασαζ με κρυες πετρες. Οι δροσερες πετρες, οι οποιες συγκρατουν και ακτινοβολουν τη θερμοκρασια, βοηθουν τους μυες που εχουν συσπαση, ανακουφιζουν απο το πρηξιμο και ενισχυουν τα επιπεδα ενεργειας σε ολο το σωμα.

προσφορα για: Κατακτηστε την ευεξια, την σωματικη χαλαρωση και την πνευματικη διεγερση με θεραπειες massage βασισμενες στην Κινεζικη Παραδοση και οχι μονο! Απο 12€ για να επιλεξετε την θεραπεια που αρμοζει στις αναγκες σας και να γνωρισετε τον νεο χωρο του All Massage (TuiNa Massage) στους Αμπελοκηπους!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες