Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ειστε απο εκεινους αδυνατουν αποχωριστουν τοσο ποδηλατο οσο και αγαπημενη τους μουσικη;





ειστε απο εκεινους αδυνατουν αποχωριστουν τοσο ποδηλατο οσο και αγαπημενη τους μουσικη;
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Βαση - ηχειο ποδηλατου Horn Stand Bike για iphone, με επιλογη αναμεσα σε 2 χρωματα γαλαζιο η μαυρο 
Ποδηλατο και μουσικη! Δεν υπαρχει λογος να μην απολαμβανεις τα δυο σου φετιχ ταυτοχρονα! Τωρα τα mp3 της επιλογης σου η ο αγαπημενος σου ραδιοφωνικος σταθμος, σε ακολουθει σε καθε πεταλια και χωρις εσυ να χανεις την οδηγικη σου ικανοτητα, αφου το ειδικο κλιπ του ΗORN STAND BIKE το στερεωνει στο τιμονι... του ποδηλατου σου με μια απλη κινηση οριζοντια η κατακορυφα! Τωρα μπορεις να ανεβασεις την ενταση του iphone σου, αφου το HORN STAND BIKE ειναι ενας φορητος ενισχυτης για το iPhone 4, 4S , που ενισχυει το ηχειο του iphone εως 13dB , χωρις να απαιτειται εξωτερικη τροφοδοσια! Το HORN STAND BIKE ειναι κατασκευασμενο απο ανθεκτικη σιλικονη για να αντεχει σε γδαρσιματα, γρατζουνιες, νερο και να καθαριζει ευκολα! Για να ολοκληρωθει η παραγγελια σας, ακολουθηστε τις παρακατω απλες οδηγιες:
  1. Έχοντας πραγματοποιησει την αγορα απο το site διαθετετε ενα αρχειο pdf (αγορας κουπονιου) το οποιο στο επανω μερος αναγραφει τον κωδικο του κουπονιου (περιεχει αριθμους & γραμματα).
  2. Πληκτρολογειτε www.decomarket.gr και εισερχεστε στο ηλεκτρονικο καταστημα.
  3. Στην κεντρικη σελιδα του www.decomarket.gr εμφανιζεται το προϊον το οποιο εχετε αγορασει. Κανετε κλικ στην εικονα και εισερχεστε στην καρτελα του προϊοντος.
  4. Επιλεγετε την ποσοτητα που εχετε αγορασει (1 ….2… 10…τεμαχια κ.τ.λ) και στη συνεχεια επιλεγετε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ».
  5. Στη συνεχεια εχετε τη δυνατοτητα να πραγματοποιησετε και αλλες αγορες απο το www.decomarket.gr πριν ολοκληρωσετε την παραγγελια σας. Εαν επιθυμειτε να ολοκληρωσετε την παραγγελια σας επιλεγετε «TAMEIO».
  6. Εαν ειστε ηδη μελος πληκτρολογηστε το username και το password σας. Ειδαλλως συμπληρωστε απλα τα στοιχεια σας. Πατηστε την ενδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  7. Στο πεδιο «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» επιλεγετε «ΔΩΡΟΚΟΥΠΟΝΙ» και την ενδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  8. Πριν ολοκληρωσετε την παραγγελια σας, στο τελευταιο πεδιο "Εαν εχετε καποια απορια, ερωτηση η σημειωση που αφορα την συγκεκριμενη παραγγελια, σας παρακαλουμε πληκτρολογειστε την εδω.:" ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ. 
  9. Η παραγγελια σας εχει ολοκληρωθει.
  10. Εφοσον η διευθυνση που εχετε δηλωσει ειναι εντος δημοτικου διαμερισματος Θεσσαλονικης το προϊον θα το παραλαβετε απο συνεργαζομενο με το decomarket.gr καταστημα σε κεντρικο σημειο της Θεσσαλονικης. Περισσοτερες πληροφοριες θα λαβετε με ενημερωτικο e-mail.
  11. Στην περιπτωση που η διευθυνση αποστολης ειναι εκτος δημοτικου διαμερισματος Θεσσαλονικης θα σας αποσταλουν με e-mail λογαριασμοι τραπεζης για να πραγματοποιησετε την τραπεζικη καταθεση των 4€ για τα εξοδα αποστολης. Σε αυτην την περιπτωση το προϊον θα σας αποσταλει στο χωρο σας με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

προσφορα για: Ειστε απο εκεινους που αδυνατουν να αποχωριστουν τοσο το ποδηλατο οσο και την αγαπημενη τους μουσικη; Αποκτηστε την βαση – ηχειο ποδηλατου Horn Stand Bike για iphone, απο ανθεκτικη σιλικονη σε γαλαζιο η μαυρο χρωμα, απο το ηλεκτρονικο καταστημα decomarket, μονο 2,9€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες