Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

27€ υπηρεσια απεντομωσης οικιας, διαμερισματος, επαγγελματικου κοινοχρηστου χωρου (εως 200τ.μ.)





27€ υπηρεσια απεντομωσης οικιας, διαμερισματος, επαγγελματικου κοινοχρηστου χωρου (εως 200τ.μ.)
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Απεντομωση ενος χωρου εως 200τ.μ. (οικιας, κοινοχρηστων χωρων πολυκατοικιας, διαμερισματος, γραφειου, εστιατοριου, αποθηκης)
Η εφαρμογη αφορα στην καταπολεμηση η την προληψη ολων των προβληματων που συνηθως εμφανιζονται (ερποντα εντομα, τρωκτικα, ιπταμενα εντομα, ξυλοφαγα, ερπετα, πτηνα). Όλα τα χρησιμοποιουμενα σκευασματα ειναι εγκεκριμενα απο Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης και... Τροφιμων, ειναι αοσμα, αχρωμα και δεν αφηνουν λεκεδες και υπολειμματα. Ειναι φιλικα προς το περιβαλλον και ακινδυνα για τον ανθρωπο και τα κατοικιδια. Η εφαρμογη της απεντομωσης γινεται παρουσια γεωπονου, ο οποιος παρεχει πιστοποιητικο στο οποιο αναφερονται τα παρασιτοκτονα και οι δραστικες ουσιες που χρησιμοποιηθηκαν, αλλα και χρησιμες πληροφοριες για τους ενοικους και τους επισκεπτες του χωρου, οπως οριζουν οι κανονες ασφαλειας. Χρησιμοποιουνται ψεκαστηρες χαμηλης πιεσης και ετοιμο προς χρηση δολωμα τυπου gel.
προσφορα για: 27€ για μια υπηρεσια απεντομωσης οικιας, διαμερισματος, επαγγελματικου η κοινοχρηστου χωρου (εως 200τ.μ.) με σκευασματα εγκεκριμενα απο το υπουργειο, με χορηγηση πιστοποιητικου και με την εγγυηση αποτελεσματος Safe & Clean!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες