Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

59€ 2 συνεδριες λιπογλυπτικης ενεργο οζον, 4 συνεδριες μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας





59€ 2 συνεδριες λιπογλυπτικης ενεργο οζον, 4 συνεδριες μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 2 συνεδριες λιπογλυπτικης σωματος με ενεργο οζον
  • 4 συνεδριες με χρηση ειδικων ηλεκτρονικων μηχανηματων τελευταιας τεχνολογιας για την καταπολεμηση της κυτταριτιδας, την απωλεια ποντων, την αποτοξινωση και την αυξηση του μεταβολισμου
  • Πληρη εξεταση ιατρικου & διατροφικου ιστορικου
  • 2 εβδομαδιαια εξατομικευμενα προγραμματα διατροφης απο κλινικο διαιτολογο – διατροφολογο
... Κυτταριτιδα, ψωμακια, χαλαρωση και παραπανισια κιλα τελος! Καταπολεμηστε την κυτταριτιδα, απαλλαχθειτε απο τη χαλαρωση, τα ψωμακια και τα τοπικα προβληματα, χαστε τα κιλα που επιθυμειτε και δωστε στο σωμα σας την αρμονια και τις γραμμες που παντα επιθυμουσατε, με την εγγυηση των VITAPLUS. Αδυνατιστε υπευθυνα και οριστικα και επαναπροσδιοριστε τις γραμμες του νεου σωματος σας, στα πιο εξειδικευμενα κεντρα αδυνατισματος και ομορφιας, στα VITAPLUS. Θεραπεια με ειδικη καλλυντικη, ευρωπαϊκη, επαγγελματικη θεραπεια λιπογλυπτικης σωματος με ενεργο οζον! Για πρωτη φορα το ενεργο οζον στη διαθεση της αισθητικης! Πατενταρισμενη θεραπεια που θα σας ενθουσιασει απο την πρωτη εφαρμογη! Χανετε 200-600 γρ. και 2-4 ποντους αμεσα! Μια πραγματικα εξαιρετικη και καινοτομα θεραπεια με αμεσα αποτελεσματα στην αντιμετωπιση της κυτταριτιδας, του συσσωρευμενου λιπους και της οψης του δερματος! Διοχετευοντας στο δερμα αποθεματα οξυγονου σημαινει οτι του παρεχουμε ενεργεια, δυναμη και ζωντανια! Τα «Οζονιδια» εχει αποδειχθει οτι ειναι περισσοτερο αποτελεσματικα απο αλλα ενεργα στοιχεια, απο αποψη αποτελεσματικοτητας και ταχυτητας δρασης!
προσφορα για: 59€ για 2 συνεδριες λιπογλυπτικης με ενεργο οζον, 4 συνεδριες με μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας για καταπολεμηση της κυτταριτιδας και 2 εβδομαδιαια προγραμματα διατροφης απο κλινικο διαιτολογο με πληρη εξεταση ιατρικου, στα κεντρα αδυνατισματος & αισθητικης Vita Plus Αμπελοκηπων και Χαλκιδας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες