Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

εξαφανιστε απο προσωπο τα σημαδια χρονου δυο συνεδριες ολοκληρωμενης ενεσιμης θεραπειας botox





εξαφανιστε απο προσωπο τα σημαδια χρονου δυο συνεδριες ολοκληρωμενης ενεσιμης θεραπειας botox
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Δυο συνεδριες ολοκληρωμενης ενεσιμης θεραπειας botox για ρυτιδες εκφρασης και προσωπου ( 2 συνεδριες εφαρμογης botox: αρχικη και επαναληπτικη & 1 θεραπεια με διαμαντια σε ολο το προσωπο και τον λαιμο)
Πιο αναλυτικα οι συνεδριες περιλαμβανουν:
  •  1η Επισκεψη σας: Σβησιμο των ρυτιδων με εφαρμογη botox στο μεσοφρυο, στο μετωπο και στο ποδι της χηνας (περιοχη γυρω απο... τα ματια).
  • 2η Επισκεψη σας: Παρακολουθηση του αποτελεσματος και διορθωση τυχον μικρορυτιδων με προσθηκη botox (αν απαιτειται). Εφαρμογη της θεραπειας με διαμαντια σε ολο το προσωπο για ασυγκριτα αποτελεσμα.
Για προληψη και θεραπεια σε λεπτες αλλα και βαθιες ρυτιδες προσωπου. Σημερα το ενεσιμο Botox ειναι η απολυτη θεραπεια για το σβησιμο των ρυτιδων εκφρασης χαριζοντας θεαματικα αποτελεσματα που διαρκουν για περιπου 6 μηνες! Μετωπο χωρις ρυτιδες, τελεια φρυδια, εκφραστικο βλεμμα! Ανωδυνη εφαρμογη, μεσα σε ελαχιστο χρονο (15 – 20 λεπτα) και αποτελεσμα που το ζειτε καθημερινα για 5 εως 7 μηνες! Η εφαρμογη μπορει να επαναληφθει χωρις καμια αντενδειξη για να διατηρειται συνεχως το αριστο αποτελεσμα αλλα και για προληψη των μελλοντικων ρυτιδων! Η μικροδερμοαποξεσημε διαμαντια απομακρυνει απο το δερμα σας, το σμηγμα και ολα τα νεκρα κυτταρα και χαριζει λεια, λαμπερη και νεανικη οψη της επιδερμιδας χωρις λεπτες ρυτιδες. Στο τελος της θεραπειας με διαμαντια το δερμα σας ειναι καθαρο, λαμπερο και ενυδατωμενο, χωρις καθολου ερεθισμους!
προσφορα για: Εξαφανιστε απο το προσωπο σας τα σημαδια του χρονου με δυο συνεδριες ολοκληρωμενης ενεσιμης θεραπειας botox για ρυτιδες εκφρασης και προσωπου απο τους εξειδικευμενους ιατρους-δερματολογους του Planet Aisthitiki, μονο 159€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες