Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

μπειτε προγραμμα και αποκτηστε ευεξια και ενεργητικοτητα! 18,50€ μηνιαια συνδρομη ομαδικα





μπειτε προγραμμα και αποκτηστε ευεξια και ενεργητικοτητα! 18,50€ μηνιαια συνδρομη ομαδικα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Μηνιαια συνδρομη σε ολα τα ομαδικα προγραμματα Yoga, Zumba, Yogalates και Pilates, στο The WALL Sport Climbing Center
  • Εγγραφη
  • YOGA
HATHA YOGA, VINYASA FLOW YOGA ΚΑΙ POWER YOGA Οι ψυχο-νοητικες ευεργετικες ιδιοτητες της yoga ειναι ευρεως γνωστες σε ολον τον κοσμο. Η φιλοσοφια της εμπεριεχεται στο ιδιο της το ονομα: προερχεται απο τη λεξη yui που σημαινει “ενωση”, “δεσμος”,... υποδηλωνοντας την ενωση της ψυχης και του σωματος, την επικοινωνια δηλαδη νου και σωματος. Απο τη μια, το πιο δημοφιλες της ειδος, η Hatha yoga, εστιαζει σε τρια βασικα σημεια: πρωτον, στη σωματικη ασκηση, δευτερον στην αναπνοη και τριτον στη χαλαρωση, οπου προσφερει μυϊκη ευελιξια και δυναμη, παρεχει στον οργανισμο οξυγονο- ελαττωνοντας ετσι το αγχος- και δρα ευεργετικα, πλημμυριζοντας το νου με θετικα συναισθηματα. Απο την αλλη, η Vinyasa flow yoga μπορει ευκολα να χαρακτηριστει και ως ενα ειδος διαλογισμου με κινηση, καθως συγχρονιζει τη γρηγορη και δυναμικη κινηση που επιτυγχανεται μεσω της εναλλαγης των στασεων κατα τη μεταβαση απο τη μια ασκηση στην αλλη με την αναπνοη, με αποτελεσμα- για μια ακομα φορα- την τονωση, την ενεργοποιηση και την ισορροπια του σωματος και του πνευματος. Η κατα το ημισυ Γιαπωνεζα, Ευαγγελια- Ναομι απο το 1999 αρχισε να εξασκειται στη Yoga διπλα σε πολλους διαφορετικους δασκαλους απο ολον τον κοσμο. Έλαβε την πρωτη της πιστοποιηση στη Hatha Yoga απο τον Ανδρεα Προβελεγγιο στην Αθηνα και εν συνεχεια ταξιδεψε ως το Rishikesh της Ινδιας για να λαβει τη δευτερη πιστοποιηση απο το Patanjali International Yoga Foundation. Εφεξης παρακολουθει σεμιναρια στην Anuasa Yoga, στην Asthanga Vinyasa Yoga, στην Acro Yoga, στην Aeria Yoga και στην Vinyasa Yoga, ενω εξασκει την Asthanga Vinyasa Yoga και θεωρειται ιδρυτικο μελος της “Hatha Yoga Science” (Συλλογος Ελληνων Επιστημονων Εκπαιδευτων Hatha Yoga). Τα τελευταια χρονια συνεργαζεται με το IQ Body Consultancy πανω σε ζητηματα αντι-στρες πρακτικων. Τελος, η Power yoga, που θεωρειται απο πολλους ως η δυτικη εκδοχη της Ashtanga yoga- και που ενδεικνυται ακομα και για αρχαριους στους κολπους της yoga- παρεχει εκτονωση και αντοχη στον οργανισμο μεσα απο εντονες και δυναμικες κινησεις που στοχο εχουν και να ενδυναμωσουν το σωμα, αλλα και να του προσφερουν ευελιξια. Όλα αυτα παντα με συγχρονισμο κινησης και αναπνοης.
  • PILATES
Στο Pilates, κατα τη διαρκεια του μαθηματος, η τριαδα “σωμα- μυαλο- πνευμα” συγχρονιζεται αρμονικα, με σκοπο τοσο την ενδυναμωση του σωματος, οσο και την ψυχικη ισορροπια και ευεξια. Ιδανικο για ολους οσους επιζητουν βελτιωση της στασης του σωματος τους και πλαστικοτητα στις κινησεις τους, που επιτυγχανεται μεσα απο τον ελεγχο του κεντρου του σωματος- της κοιλιας δηλαδη-, σε συνδυασμο πανω απ’ ολα με σωστες αναπνοες. Εν ολιγοις, οι μετεχοντες μαθαινουν να αναπνεουν σωστα, να εχουν ευλυγιστα και χαλαρα ακρα -χαρη στην επιμηκυνση των μυων που επιζητειται καθ’ ολη τη διαρκεια των μαθηματων-, οπως και να διορθωνουν την κακη σταση της σπονδυλικης τους στηλης, καθως μια απο τις βασικες επιδιωξεις της συγκεκριμενης μεθοδου ειναι η ευθυγραμμιση και ισορροπια του σωματος. Εκτος απο την κλασικη μεθοδο που βασιζεται στο Pilates, στο χωρο του Wall, και ιδιως για τους ακομα πιο απαιτητικους οπαδους του ειδους, πραγματοποιουνται συνεδριες και Power Pilates, μια ακομα πιο ενεργητικη και εντονη σε ενταση παραλλαγη της μεθοδου. Δοκιμαστε επισης το Pilates Mat, οπου η εκτελεση των κινησεων γινεται χωρις χρηση οργανων γυμναστικης, παρα μονο με το ιδιο το σωμα μας, αλλα και το Pilates ball, οπου οι ασκησεις πραγματοποιουνται με τη βοηθεια μπαλας. Ύστερα απ’ αυτα, οπως ειχε πει και ο ιδιος ο εμπνευστης της, “σε 10 μαθηματα νιωθεις τη διαφορα, σε 20 τη βλεπουν οι αλλοι και στα 30 εχεις καινουργιο σωμα”!
  • YOGALATES
Μεσα απο το παντρεμα των δυο πιο διαδεδομενων μεθοδων εκγυμνασης και διαλογισμου συναμα, δηλαδη της yoga, με προελευση απ’ τον ανατολικο κοσμο και των pilates απ’ τον δυτικο κοσμο, γεννηθηκε το Yogalates. Έχοντας κληρονομησει απ’ τη μεν πρωτη την ευκινησια και την ευελιξια και απ’ το μεν δευτερο την ενδυναμωση των μυων, μπορει να βρει φανατικους οπαδους οχι μονο σε αυτους που θελουν να πετυχουν την ισορροπια σωματος και πνευματος που ομως εχουν βαρεθει τις προαναφερθεισες παραδοσιακες μεθοδους, αλλα και σε εκεινους που βρισκουν τη yoga και τις pilates χωριστα καπως δυσκολες για το επιπεδο τους. Πτυχιουχος Φυσικης Αγωγης και Αθλητισμου του Καποδιστριακου Ιδρυματος, με ειδικοτητα στον τομεα γυμναστικης και χορου και ειδικευση στην ενοργανη γυμναστικη, η Δαναη ειναι συναμα και αποφοιτη της σχολης Pilates της Εβιτας Ηλιοπουλου- η οποια πρωτοπαρουσιασε και τη μεθοδο Pilates στην Ελλαδα. Τελειοφοιτη μεταπτυχιακων σπουδων στο Χαροκοπειο Πανεπιστημιο, και εξειδικευση στη “Διατροφη και Άσκηση”, εχει στο ενεργητικο της δημοσιευσεις σχετικα με συσχετισεις DNA (γενετικης προδιαθεσης) και διατροφικων διαταραχων (Journal of Medical Genetics, “Genome- wide association analysis of eating disorder related symptoms, behaviors and personality traits”), οπως και παρουσιασεις σε επιστημονικα συνεδρια (4ο Εντατικο Σεμιναριο Εφηβικης Ιατρικης, 16ο Συνεδριο Φυσικης Αγωγης και Αθλητισμου).
  • ZUMBA
Το Zumba δεν ειναι χορος, δεν ειναι αεροβικη γυμναστικη, ειναι και τα δυο μαζι! Η διασκεδαση πηγαζει απ’ τους ηχους των λατιν ρυθμων που εναλλασσονται μια γρηγοροτερα και μια πιο αργα, τονωνοντας και τους μυες του σωματος- σμιλευοντας και γραμμωνοντας τους- αλλα και τη διαθεση ολων των συμμετεχοντων! Γεννημενος και μεγαλωμενος στο Salvador Bahia της Βραζιλιας, ο Baiano Reis απο πολυ μικρος ασχοληθηκε επαγγελματικα με το χορο στην πατριδα του, ως δασκαλος χορου, ενω παραλληλα συνεργαστηκε με τις χορευτικες ομαδες Ballet de Rua da Bahia (Tchutchukos dance) και Grupo Guetto. Συνεχισε την πορεια του στην Ελβετια χορευοντας Samba και μετεχοντας σε ομαδες οπως οι Star do Brazil, Samba Brazil και Grupo De Musica Brazileiras. Σημερα κατοικει μονιμα στην Αθηνα οπου εργαζεται ως χορευτης, χορογραφος και δασκαλος χορου, οπου περα απο Zumba (Official Zumba Instructor, level 1 και 2), διδασκει και Samba, Axe, Salsa, Merengue και Bachatta. Με εφοδια την εμπειρια στον χορο και στο θεατρο και διαθετοντας διπλωμα χορευτη και διδασκαλιας λατινοαμερικανικων χορων, η Έρρικα υπηρξε συνεργατης σε τηλεοπτικες παραγωγες, οπως στο “So you think you can dance” στο Mega, ως βοηθος χορογραφου στις λατιν χορογραφιες των ζωντανων εκπομπων, και στο “Baby dance” στον Alpha.
προσφορα για: Μπειτε σε προγραμμα και αποκτηστε ευεξια και ενεργητικοτητα! 18,50€ για μια μηνιαια συνδρομη σε ομαδικα προγραμματα Yoga, Zumba, Yogalates και Pilates, στο The WALL Sport Climbing Center στην Παλληνη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες