Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

δεν …. παιζει??? 5€ παιζει ολη οικογενεια (2 παιδια & 2 γονεις)!! απεριοριστες επισκεψεις





δεν …. παιζει??? 5€ παιζει ολη οικογενεια (2 παιδια & 2 γονεις)!! απεριοριστες επισκεψεις
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισοδος και χρηση του παιδοτοπου για 2 παιδια της ιδιας οικογενειας με τουλαχιστον 1 γονεα συνοδο, για απεριοριστες επισκεψεις για το χρονικο διαστημα μεχρι και την Παρασκευη 26/04/2013 για τις μερες και ωρες τις προσφορας .
Ο παιδοτοπος Toys land (λεωφορος Αμαρουσιου 31, Λυκοβρυση - 210 2843500 / 2846700) γιορταζει τα 10 χρονια του στην κορυφη των παιδοτοπων Στον παιδοτοπο... ToysLand θα παιξετε και θα δημιουργησετε με:
  1. Κατασκευες Lego:  Σε αποκλειστικη συνεργασια στην Ελλαδα με την LEGO απο την Δανια, ειδικα τραπεζακια κατασκευων (play tables) για απειρες κατασκευες με τουβλακια LEGO. Ένας υπεροχος χωρος δημιουργιας για παιδια και γονεις καθε ηλικιας με βαση την ατομικη αλλα και ομαδικη φαντασια.
  2. Ηλεκτρονικα παιχνιδια: Όλα τα τελευταια παιχνιδια της NINTENDO στην αγορα ειναι εδω και μπορουν παιδια καιμεγαλοι να περασουν ευχαριστα την ωρα τους με αγαπημενα παιχνιδια, οπως mario cart, mario football, spiderman, ταρζαν, οι απιθανοι και πολλα αλλα - σε ενα πληρως ανακαινισμενο υψηλων προδιαγραφων game room χωρο με 26' ιντσων υψηλης ευκρινειας τηλεορασεις για πραγματικα ρεαλιστικο gaming.
  3. Δωματιο ζωγραφικης: Όλοι μα ολοι οι αγαπημενοι ηρωες των παιδιων ειναι εδω στον Παιδοτοπο Toys Land για να τους ζωγραφισουν τα παιδια ... Buzz lightyear, Σταχτοπουτα, McQueen, Χιονατη,Batman, Ντορα, Μπομπ Μαστορας, Barbie, Woody, Ariel, Mickey Maous, Mini, Ben10, Μπομπ Σφουγγαρακης και πολλοι, πολλοι αλλοι ...
  4. Παιχνιδοκατασκευες: Παιχνιδοκατασκευη υψηλων προδιαγραφων σε ενα καθαρο, ασφαλες και πιστοποιημενο περιβαλλον εγκεκριμενο απο τα προτυπα του ΕΛΟΤ με την διακριτικη επιβλεψη των παιδαγωγων του Παιδοτοπου Toys Land.
  5. Παιχνιδοκατασκευες για μωρα: Ειδικη κατασκευη μονο για μωρα που μπουσουλανε και για ηλικιες maximum εως 2 ετων. Η κατασκευη αυτη εχει παντελως διαχωρισμενη εισοδο απο την υπολοιπη κατασκευη και δεν επιτρεπει την προσβαση μεγαλυτερων ηλικιων παιδια για λογους ασφαλειας.

προσφορα για: Δεν …. παιζει??? Με μονο 5€ παιζει ολη η οικογενεια (2 παιδια & 2 γονεις)!! Απεριοριστες επισκεψεις παιχνιδιου για 3 μηνες! Ατελειωτο παιχνιδι με παιχνιδοκατασκευες, lego, ηλεκτρονικα παιχνιδια, ζωγραφικη στον χωρο ψυχαγωγιας 500τ.μ. Toys Land στη Λυκοβρυση/Πευκη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες