Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

απολαυστε ενα μοναδικο πακετο ομορφιας και χαλαρωσης. μυοχαλαρωτικο massage διαρκειας 45΄λεπτων massage





απολαυστε ενα μοναδικο πακετο ομορφιας και χαλαρωσης. μυοχαλαρωτικο massage διαρκειας 45΄λεπτων massage
Απολαυστε ενα μοναδικο πακετο ομορφιας και χαλαρωσης. Μυοχαλαρωτικο massage διαρκειας 45΄λεπτων η massage μελιου διαρκειας 60΄λεπτων, spa manicure και spa pedicure, απο το Εξ απαλων ονυχων nail care spa, μονο 22€!   Πληροφοριες ... Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα μυοχαλαρωτικο massage διαρκειας 45΄λεπτων η ενα massage μελιου διαρκειας 60΄λεπτων
  • Ένα spa manicure (απλο η γαλλικο)
  • Ένα spa pedicure (απλο η γαλλικο)
Το Business massage ειναι ιδιαιτερα ευεργετικο για την περιοχη του αυχενα και της πλατης.Ειναι ιδανικο για οσους εργαζονται πολλες ωρες,για οσους υποφερουν απο πονοκεφαλους και ταλαιπωρουνται απο την κακη σταση του σωματος,αφου βοηθα στη χαλαρωση των πιασμενων μυων.Ανακουφιζει απο τους καθημερινους πονους,ιδιατερα της πλατης και του αυχενα και επιτρεπει στο σωμα να αποβαλει μεγαλο ποσοστο εντασης. Το μασαζ μελιου δρα διαθερμικα και ολιστικα.Αναζωογονει τοσο το σωμα οσο και το πνευμα,καταπολεμωντας το αγχος.Παραλληλα χαριζει μεταξενια απαλοτητα και λαμψη που διαρκει στην επιδερμιδα. SPA MANICURE:περιλαμβανει πετσακια-λιμαρισμα,peeling,μασκα ενυδατωσης χεριων,ενυδατικη κρεμα,calcium,απλο μανο η γαλλικο και 2 σχεδια και στεγνωτικο που δρα αμεσα. SPA PEDICURE:περιλαμβανει πετσακια-λιμαρισμα,αφαιρεση καλων και σκληρυνσεων,peeling,μασκα ενυδατωσης,κρεμα ενυδατικη ποδιων,απλο μανο η γαλλικο,στεγνωτικο που δρα αμεσα.
προσφορα για: Απολαυστε ενα μοναδικο πακετο ομορφιας και χαλαρωσης. Μυοχαλαρωτικο massage διαρκειας 45΄λεπτων η massage μελιου διαρκειας 60΄λεπτων, spa manicure και spa pedicure, απο το Εξ απαλων ονυχων nail care spa, μονο 22€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες