Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

εξοικονομηστε χρηματα απαραιτητη συντηρηση καυστηρα σας! 35€ συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου





εξοικονομηστε χρηματα απαραιτητη συντηρηση καυστηρα σας! 35€ συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου
Η προσφορα περιλαμβανει :
  • 35€ για συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου η φυσικου αεριου εως 120.000 θερμιδες (Αρχικη τιμη 90€)
  • 45€ για συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου η φυσικου αεριου ανω των 120.000 θερμιδων.(Αρχικη τιμη 105€)
Καθαρισμος λεβητα και service καυστηρα απο το τελεια οργανωμενο τμημα εξειδικευμενων τεχνικων της THERMIT με τις απαραιτητες αδειες εκτελεσης και συντηρησης... εγκαταστασεων καυστηρων υγρων και αεριων καυσιμων. Ο καθαρισμος του λεβητα και το service του καυστηρα γινεται απο τους τεχνικους συμφωνα με τους κανονισμους του Υπουργειου Βιομηχανιας. Αναλαμβανουμε:
  • Καθαρισμο του λεβητα
  • Συντηρηση και ρυθμιση καυστηρα
  • Μετρηση καυσαεριων
  • Έκδοση φυλλου ΠΕΡΠΑ (υποχρεωτικο δια νομου) 
Η συντηρηση του καυστηρα ειναι απαραιτητη διαδικασια στην οποια επιτυγχανεται καλυτερη αποδοση και εξοικονομηση καυσιμων. Κανοντας συντηρηση στον καυστηρα σας κερδιζετε ως και 50% εξοικονομηση καυσιμων γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ο καυστηρας δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες και ετσι αυξανεται και η καυση πετρελαιου. Επισης, γινεται εξοικονομηση χρηματων καθως εξασφαλιζετε την αντοχη του καυστηρα σας στην παροδο του χρονου! Εξασφαλιστε τη σωστη λειτουργια των εγκαταστασεων, δηλαδη, την μεγιστη αποδοση με το λιγοτερο κοστος (βλαβων – καταναλωσης) και αυξηστε τη διαρκεια ζωης του καυστηρα σας. Γιατι η θερμανση δεν αποτελει πολυτελεια αλλα πρωτη αναγκη!
προσφορα για: Εξοικονομηστε χρηματα με την απαραιτητη συντηρηση του καυστηρα σας! 35€ για τη συντηρηση ενος καυστηρα πετρελαιου η φυσικου αεριου εως 120.000 θερμιδες η 45€ για καυστηρα ανω των 120.000 θερμιδων και με εκδοση φυλλου ελεγχου καυσαεριων, απο το τελεια οργανωμενο τμημα εξειδικευμενων τεχνικων της THERMIT. Εξυπηρετηση σε ολη την Αττικη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες