Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ολικη αναδομηση και αναπλαση προσωπου! 18€ δυο θεραπειες προσωπου υπερενυδατωσης και αμεσης





ολικη αναδομηση και αναπλαση προσωπου! 18€ δυο θεραπειες προσωπου υπερενυδατωσης και αμεσης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Δυο θεραπειες προσωπου υπερενυδατωσης και αμεσης λαμψης, με αντιοξειδωτικους παραγοντες και αντηλιακα φιλτρα 
  • Δωρο η αντιστοιχη θεραπεια των ματιων για τους μαυρους κυκλους, τα οιδηματα και τις λεπτες ρυτιδες με τη χρηση εξειδικευμενου ορου 
  • Δωρεαν διαγνωση των αναγκων του προσωπου σας 
Η θεραπεια βαθιας ενυδατωσης ειναι ιδανικη για την... περιποιηση του δερματος και της περιοχης των ματιων πριν αλλα και μετα την εκθεση στον ηλιο. Οι πρωτες υλες που χρησιμοποιουνται, δρουν διαδερμικα ως μεταφορεις οξυγονου και αλλων ουσιων στα βαθυτερα στρωματα του δερματος, προσφεροντας εντονη ενυδατωση και αναζωογονηση. Η θεραπεια περιλαμβανει ενα απολαυστικο και ακρως χαλαρωτικο μασαζ 10΄στις περιοχες του προσωπου, λαιμου και ντεκολτε. Η ειδικη συσκευη των κυματων υπερηχων και του ερυθρου φωτος (LED) πολλαπλασιαζει την παραγωγη κολλαγονου και ελαστινης και ενεργοποιει τους μηχανισμους αναπλασης των κυτταρων. Το αποτελεσμα της εφαρμογης ειναι αμεσο καθως οι ρυτιδες υποχωρουν αισθητα, η επιδερμιδα γινεται σφριγηλη και αποκτα ζωντανια, λαμψη και φρεσκαδα.
προσφορα για: Ολικη αναδομηση και αναπλαση προσωπου! 18€ για δυο θεραπειες προσωπου υπερενυδατωσης και αμεσης λαμψης. Δωρο η αντιστοιχη θεραπεια ματιων για τους μαυρους κυκλους και η διαγνωση των αναγκων σας, απο το ινστιτουτο Aesthe Science, στο Πειραια.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες