Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

65€ ενα ολομαλλο χειροποιητο χαλι shaggy 5 διαφορετικες αποχρωσεις, οικου arelon γερμανιας,φτιαγμενο





65€ ενα ολομαλλο χειροποιητο χαλι shaggy 5 διαφορετικες αποχρωσεις, οικου arelon γερμανιας,φτιαγμενο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα χειροποιητο χαλι Shaggy, ολομαλλο, του οικου ARELON Γερμανιας, φτιαγμενο στο Panibat της Ινδιας με μαλλια Νεας Ζηλανδιας, σχεδιασμενο απο τον πρωτοποριακο Delorani, διαστασεως 1,20x1,70
Designers Shaggy Collection Τα χαλια Shaggy, που αγγλικα σημαινει μαλλιαρος, δασυτριχος, τραχυμαλλος, δεν εχουν σημαντικες διαφορες στη μορφη τους απο τη γνωστη μας Ελληνικη φλοκατη. Βεβαια οι τροποι... κατασκευης των χαλιων Shaggy, τα υλικα και το αποτελεσμα, τοσο στην εμφανιση του χαλιου, οσο και στη χρηστικοτητα του, αποτελουν κατηγοριες χαλιων εντελως ασχετες μεταξυ τους. Τα προσφατα χρονια, κυριολεκτικα ολοι οι συγχρονοι Designers και Αρχιτεκτονες-Διακοσμητες, τοποθετησαν σε καθε living room ενα χαλι Shaggy. Άλλοτε φτιαγμενα τα χαλια αυτα απο συνθετικες ινες με απαστραπτοντα χρωματα, αλλοτε απο μαλλι η απο μαλλι και μεταξι η viscose, η αλλοτε απο μαλλι και λινο, η απο μαλλι αλλα με τους θισανους (φουντες) απο απαστραπτοντα υλικα, ακομη και απο δερμα, γεμισαν ολα τα περιοδικα Αρχιτεκτονικης και Διακοσμησης με συνολα κομποζαρισμενα με χαλια Shaggy. Τα χαλια Shaggy, παραγονται ειτε βιομηχανικα οπως ακριβως τα χαλια μηχανης, ειτε με τη μεθοδο κατασκευης χαλιων Handtufted (λεπτομερειες στα Designers Handtufted Collection), ειτε με το χερι, οποτε εχουμε τα χειροποιητα χαλια Shaggy. Η συλλογη Designers Shaggy Collection εξαιρει τα χαλια Shaggy μηχανης που κυριως πωλουνται σε λαϊκες αγορες η σε super-markets, λογω της χαμηλης ποιοτητας και πολυ φθηνης τιμης τους. Αντιθετα, φιλοξενει ολους τους μεγαλους Designers χαλιων, τους επωνυμους οικους που ασχολουνται με χαλια και τους ανησυχους και ανατρεπτικους νεαρους σχεδιαστες χαλιων, στη Δυση και στην Ανατολη, που η φιλοδοξια και η εσωτερικη τους αναγκη για γρηγορη ανελιξη παραγει εκπληκτικες δημιουργιες. Μεχρι πριν μερικα χρονια, ενας αξιοπρεπης συνδιασμος επιπλων με τα αναλογα χαλια, μοιραζε το συνολο του κοστους στα δυο, ενα για επιπλα και ενα για χαλια. Η ταση για μειωση του συνολικου κοστους (επιπλωσης και χαλιων) και η αδιαφορια κυριως των νεων ζευγαριων για επενδυση η αποταμιευση (οπως συμβαινει με την αγορα ενος παραδοσιακου αυθεντικου χειροποιητου χαλιου), υποχρεωσε ολους τους εμπλεκομενους κατα τη συγκροτηση των decoration plans, να προωθησουν τις λυσεις των χαλιων Designers Shaggy Collection, η των χαλιων Designers Handtufted Collection, σαν μια εντυπωσιακη προταση με προσιτη τιμη. Έτσι τα χαλια Shaggy δημιουργουν σημερα το απολυτο trend στα χαλια, για καθε χρηση. Απο χαλι για φοιτητικο δωματιο μεχρι χαλι για την πιο glamorous βιλα.
προσφορα για: 65€ για ενα ολομαλλο χειροποιητο χαλι Shaggy σε 5 διαφορετικες αποχρωσεις, του οικου ARELON Γερμανιας,φτιαγμενο στο Panibat της Ινδιας με μαλλια Νεας Ζηλανδιας, σχεδιασμενο απο τον πρωτοποριακο Delorani, διαστασεως 1,20×1,70 για να ζεστανετε και να διακοσμησετε τον χωρο σας, απο τα καταστηματα ΑΙΩΝ. Ευκαιρια και για φοιτητες!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες