Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

19€ θεραπεια καταπολεμησης αυχενικου συνδρομου, των πονοκεφαλων και ημικρανιας, απο κεντρο





19€ θεραπεια καταπολεμησης αυχενικου συνδρομου, των πονοκεφαλων και ημικρανιας, απο κεντρο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Μια θεραπεια καταπολεμησης του αυχενικου συνδρομου, των πονοκεφαλων και της ημικρανιας, διαρκειας 50΄ λεπτων
  • Θεραπεια με συνδυασμο Βιο-συντονισμου με μαγνητοθεραπεια, μυοχαλαρωτικου μασαζ και ασκησεων χαλαρωσης του αυχενα, της ωμοπλατης και του κεφαλι
Αυχενικο συνδρομο Το αυχενικο συνδρομο δεν ειναι μια συγκεκριμενη παθηση, αλλα μια ομαδα ενοχληματων... γυρω απο τον αυχενα, τους ωμους, τους ωμοπλατες και το ανω κορμο, που περιλαμβανει πονους στον αυχενα, δυσκαμψια, αντανακλωμενους πονους, νευραλγιες, πονοκεφαλους και ζαλη, πονο στον ωμο, στον βραχιονα η/ και στο χερι, περιορισμενη κινητικοτητα της αυχενικης μοιρας, αδυναμια, μουδιασματα, μυρμηγκιασμα, μειωμενα αντανακλαστικα στα ανω ακρα. Επτα στους δεκα καποια στιγμη θα εμφανισουν πονο στον αυχενα , ενω ενας στους εξι υποφερει απο χρονιο πονο. Συχνα οφειλετε το αυχενικο συνδρομο στην λαθος σταση του σωματος αλλα μπορει να ειναι και το αποτελεσμα απο ενα παλαιο τροχαιο ατυχημα και ακομα απο την χρηση κλιματιστικων! Το ενοχλητικο πιασιμο ομως δεν πρεπει να μενει χωρις αντιμετωπιση γιατι μπορει να χειροτερεψει! Ημικρανια Η ημικρανια μπορει να διαρκει απο ωρες εως και μερες κει ειναι μια ιδιαιτερη μορφη εντονου πονοκεφαλου σε μια περιοχη η σε ολοκληρη την κεφαλη, που μπορει να συνοδευετε με συμπτωματα οπως ταση προς εμετο, ευαισθησια στο φως και θορυβο. Η αυχενικη ενταση ειναι πολυ συχνα η αιτια του πονοκεφαλο και της ημικρανιας και η αντιμετωπιση της μπορει να συνεισφερει στη μειωση της συχνοτητας και εντασης εως την εξαφανιση της ημικρανιας.
προσφορα για: 19€ για μια θεραπεια καταπολεμησης του Αυχενικου συνδρομου, των πονοκεφαλων και της ημικρανιας, απο το κεντρο Υγειας και Εναρμονισης.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες