Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

11,9€ αυτοματη συσκευη οδοντοκρεμας, καταλληλη ολες τις οδοντοκρεμες σωληναριο, παραλαβη απο





11,9€ αυτοματη συσκευη οδοντοκρεμας, καταλληλη ολες τις οδοντοκρεμες σωληναριο, παραλαβη απο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 11,9€ για μια αυτοματη συσκευη οδοντοκρεμας, με παραλαβη απο το καταστημα
η
  • 14,9€ για μια αυτοματη συσκευη οδοντοκρεμας, με αποστολη σε ολη την Ελλαδα
Ανοιξτε την οδοντοκρεμα σας και τοποθετειστε τη το στομιο της συσκευης αφου πρωτα την εχετε κολλησει στο σημειο του μπανιου που σας βολευει με την αυτοκολλητη ταινια που διαθετει στο πισω... μερος. Εν συνεχεια πιεστε με την οδοντοβουρτσα το ειδικο εμβολο στο εμπρος μερος της συσκευης και θα εξελθει αυτοματα η ιδανικη ποσοτητα οδοντοπαστας στην οδοντοβουρτσα σας.(προσοχη στην αρχικη τοποθετηση πιεστε 5-6 φορες) Διαθετει επισης και σκεπαστη θηκη για πεντε οδοντοβουρτσες, που την κολλατε διπλα στην συσκευη με την αυτοκολλητη ταινια που διαθετει στο πισω μερος, εξοικονομωντας χωρο και κρατωντας τις οδοντοβουρτσες παντα καθαρες. Καταλληλη για ολες τις οδοντοκρεμες σε σωληναριο.
  • Για την παραγγελια του προϊοντος απαιτειται οι χρηστες να συμπληρωσουν την αναλογη φορμα με το ονοματεπωνυμο τους, τον κωδικο του κουπονιου, το τηλ επικοινωνιας καθως και τα στοιχεια αποστολης, εφοσον επιθυμουν παραδοση μεσω courier, ακολουθωντας τα εξης βηματα:
  1. εισοδος στο site του προμηθευτη www.gostore.gr
  2. επιλογη του πεδιου " εξαργυρωση κουπονιου deal"
  3. συμπληρωση φορμας, οπου στο πεδιο "σχολια" θα πρεπει να αναγραφεται αν οι χρηστες θα παραλαβουν το προϊον απο το καταστημα η μεσω courier.

προσφορα για: 11,9€ για μια αυτοματη συσκευη οδοντοκρεμας, καταλληλη για ολες τις οδοντοκρεμες σε σωληναριο, παραλαβη απο το καταστημα η (14,9€) για αποστολη σε ολη την Ελλαδα, απο το gostore.gr!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες